11 Beste Coaching Websites voor Inspiratie

beste-coaching-websites-voor-inspiratie

De wereld van coaching is op dit moment helemaal booming. Of je nu opzoek bent naar een nieuwe levensstijl, begeleiding wilt in afvallen, sport en voeding, of wanneer je helemaal in de knoop zit, Je hoeft maar te roepen en er is een perfect coach helemaal passend voor jouw! Daarom hebben wij de 11 beste coaching websites op een rijtje gezet.

Bij coaching denk ik aan stappen maken, verandering en een andere kijk op je toekomst. Kortom bij coaching wil je een verhelderende kijk en duidelijke doelen. Als je als coach aan de slag wilt kun je hier al prima op in spelen met je website. Zorg voor een duidelijk beeld wat vertrouwen en uitleg geeft. Waarbij je toekomstige klanten vertrouwd door raken en zich kunnen aansluiten bij dat beeld wat je deelt.

Voor alle beginnende coaches heb ik de mooiste coaching websites voor je opgezocht om je wat inspiratie en tips te geven. Kijk mee!


1. Shannon Wilkinson

beste coaching websites

Een van de belangrijke doelen je wilt uitstralen op je coaching website is, ‘vertrouwen’. Daarom worden op vrijwel iedere coaching website die ik bekeken heb gebruikt gemaakt van duidelijke en mooie fotografie. Vaak van de coach zelf in combinatie met bijpassende en sfeervolle foto’s.


2. Dominique Ara

coaching website inspiratie

Bovenstaande website springt ertussen uit omdat deze anders is dan alle andere websites die ik heb gezien. Dit keer geen gebruik van fotografie maar van illustraties. Het is interessenat en nodigt je uit om verder over de website te scrollen.


3.Joanna Martin

Wat mij vooral opviel bij bovenstaande coaching website is vooral het gebruik van kleuren. De combinaties stralen rust en vertrouwen uit. Dit zorgt ervoor dat je wanneer je op de website komt er gelijk een goed gevoel bij krijgt.


4.Denise Duffield Thomas

Wil je wat luchtiger en een wat ‘speelser’ beeld laten zien dan is het gebruik van frisse kleuren en handgeschreven fonts een top idee. De bovenstaande website oogt lekker luchtig en niet zwaar waardoor je al een lekker positief gevoel krijgt.


5. Melissa Ambrosini

mooiste coach websites

Je wilt je als coach natuurlijk laten zien en om een ‘moderne’ kant op te gaan met je website is het gebruik van bewegende beelden een idee. Je krijgt op de homepagina direct verschillende dingen te zien waardoor je al in 1 oogopslag meer te weten komt.


6. Craig White

Grote afbeeldingen werken altijd. Wil je een rustige maar ook professionele (zakelijke) indruk achterlaten aan je bezoekers en wie weet wel toekomstige klanten dan is kleur gebruik en de juiste fotografie heel belangrijk. Bij bovenstaande website is daar goed over nagedacht. De site oogt luchtig maar ook professioneel. Het logo maakt het plaatje helemaal compleet.


7. Elizabeth Rider

Bovenstaande website is hip en modern en trekt lekker de aandacht. Je hebt zin om over de website informatie op te sporen. Het gebruik van verschillende fonts en accent kleuren werkt heel goed.


8. Harjot Mann

Bovenstaande coaching website vind ik zelf erg opvallen. Hij is duidelijk en overzichtelijk, qua opmaak erg rustig maar toch sprekend. De website heeft de juiste ingrediënten samen om er lekker op te kijken.


9. Kristin Webster Coaching

Wat ik vooral mooi vind aan bovenstaande coaching website is het gebruik van de rustige kleuren. Het oogt in het geheel clean, overzichtelijk en vertrouwd. De combinatie van zwart/wit met een mooie accent kleur maakt de website en het gebruik van een speels font maar het plaatje helemaal compleet.


10. Matthew Kimberley

Voor een echte zakelijke indruk is bovenstaande website een goed voorbeeld. Het oogt modern, serieus en straalt klasse uit. Je richt je hiermee op een wat ‘hoger’ publiek maar wekt wel interesses op.


11. Heather Waring

de beste coaching websites voor inspiratie

Als je het begin rustig en spannend wilt houden dan is bovenstaande website een goed voorbeeld. Wanneer je op deze website terecht komt is deze sfeervolle foto het eerste wat je aantreft. Je raakt geïnteresseerd, het creëert een stukje rust en je gaat op ontdekkingsreis!

Hopelijk heb ik je wat inspiratie kunnen geven met deze 11 beste coaching websites voor je eigen (toekomstige) coaching website! Mocht je hulp nodig hebben, wij helpen je gerust met het opzetten van zo’n mooie website! 

GRATIS DOWNLOAD 🚀

Homepagina Blueprint voor Coaches & Experts

Dé 13 essentiële homepagina onderdelen die jouw coaching website moet hebben voor meer bezoekers, leads en klanten.

Hey!

Mijn naam is Jasper.

Webdesign & marketing nerd met een passie voor psychologie, leefstijl en persoonlijke ontwikkeling.

Ik help coaches, personal brands en experts met het visueel maken van hun verhaal door sterke branding, websites, sales funnels & strategieën die zorgen voor verbinding, overtuiging en meer sales.

Het is mijn missie om van jouw website een tool te maken die jouw bedrijf helpt groeien, zodat jij nog meer kan doen waar jij van droomt! 💖 

Dit vind je misschien ook leuk...

gratis Downloads

High-Converting Homepagina Blueprint

26-stappen Website Onderhoud Checklist

Blog Outline & Copy Script Template

Website-fotoshoot-planner

Website Fotoshoot Planner

Waar mag ik de Homepagina Blueprint naartoe sturen?

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀