7x Inspirerende boeken voor Zzp’ers

inspirerende-boeken-voor-zzpers

Als beginner kunnen inspirerende boeken voor Zzp’ers een goede investering zijn. Boeken kunnen je met een paar fijne kneepjes uit het vak, perfecte toepasbare tips je op weg helpen om jouw bedrijf van de grond te knallen en te zorgen dat jij er alles uit haalt wat erin zit.

Ik heb 7 inspirerende boeken voor Zzp’ers bij elkaar gezocht die zeker de hun investering waard zijn. Kijk mee!


1. Een werkweek van 4 uur (Timothy Ferriss)

Timothy Ferriss helpt je te ontsnappen aan de 9-tot-5- mentaliteit en wijst je de weg naar een nieuw leven met weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed!

Een werkweek van 4 uur is hier verkrijgbaar voor 15,99


2. Durf nee te zeggen ! (J. Camp)

Als Zzp’er moet je in een onderhandelingsproces niet te snel ‘Ja’ zeggen. Begin daarom met ‘Nee’. Na het ‘Nee’ komt het onderhandelen en zorgt ervoor dat je aan de onderhandelingstafel komt. Dit boek zorgt ervoor dat je niet alleen krijgt wat je wilt, maar dat je ook een goede band houdt met degene met wie je onderhandelt.

Durf nee te zeggen ! is hier verkrijgbaar voor 11,95


3. Maak ze gek! (Aartjan van Erkel)

Het boek ‘Maak ze gek’ is het boek dat iedere Zzp’er in de kast zou moeten hebben. Aartjan van Erkel helpt je om online succesvol te worden. Er worden waardevolle voorbeelden behandeld als: Hoe je nieuwsbrieven schrijft die klanten direct openen, hoe je meer omzet binnenhaalt zonder je prijzen te verlagen, je jezelf onderscheidt door iets te zeggen wat niemand anders zegt en noem maar op. Een interessant boek vol inzicht en advies.

Maak ze gek! is hier verkrijgbaar voor 22,95

4. Get social in business ( Jeanet Bathoorn)

Social media is ontzettend belangrijk om je bedrijf te laten groeien. Jeanet Bathoon laat op een enthousiaste wijze zien welke mogelijkheden en kansen social media bieden of je nu werkzaam bent in een bedrijf of werkt als zelfstandige ondernemer. Het laat je ontdekken hoe je social media als LinkedIn, Facebook en Twitter succesvol zakelijk inzet.

Get social in business is hier verkrijgbaar voor 14,95


5. Think and grow rich (Napoleon Hill)

‘Think and grow rich’ is een klassieker op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen en succes. Het is een boek dat opnieuw is uitgebracht in het Nederlands en daarom super interessant voor iedere Zzp’er. Het boek gaat om de kracht en formule van een succesvol en voldaan leven. En laat je stapsgewijs de strategie zien die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd.

Think and grow rich is hier verkrijgbaar voor 21,90


6. Getting things done (David Allen)

Rust in je hoofd en productiever zijn willen we allemaal en het boek ‘Getting things done’ helpt je hiermee een handje. Creëer overzicht om met de juiste dingen bezig te zijn en niet relevante informatie even weg te zetten. Dit zorgt ervoor dat je volledige aandacht gaat naar de dingen die belangrijk zijn zonder stress.

Getting things done is hier verkrijgbaar voor 25,99


7. Laat de klant naar jou komen ( Erno Hannink)

Klinkt dat niet als muziek in je oren? In het boek ‘Laat de klant naar jou komen’ leer je in beeld te komen bij de doelgroep die jij wilt aanspreken op het moment dat ze naar de oplossing zoeken die jij ze kunt bieden. Leer alles over bloggen, het maken van goede nieuwsbrieven en het gebruik van social media voor de beste inzet. Een boek waarmee je als zelfstandige direct mee aan de slag kunt. Laat de klanten maar komen!

Laat de klant naar jou komen is hier verkrijgbaar voor 22,45


Heb je zelf nog een goede tip?
Laat het zeker weten!

Laura Louise

Laura Louise

Laura is een grafisch vormgever en blogger voor Coolpixel. Ze ontwerpt onder andere huisstijlen, logo's en styleguides voor ondernemers en starters. Ze is verslaafd aan Pinterest en ze maakt regelmatig leuke en handige freebies die ze deelt via haar eigen blog fablouise.nl
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋🏻Waarmee kunnen we je helpen?