Compleet huisstijl pakket voor ZZP-ers en starters

Één compleet huisstijl pakket met alles wat je nodig hebt. Laat de juiste indruk achter bij je klanten met een waanzinnige huisstijl op maat.

icons

Logo laten maken

Maak een goede eerste indruk op je klanten

Wil je een logo laten maken voor je nieuwe bedrijf of ben je toe aan een nieuw professioneel logo? Wij ontwerpen een prachtig en uniek logo dat past bij jouw bedrijf en je persoonlijke stijl. Samen met jou gaan we aan de slag om logo te maken die herkenbaar en functioneel is. Je krijgt alle bestanden die je nodig hebt voor zowel print als drukwerk doeleinden.

icons

Huisstijl laten maken

Jouw bedrijfsidentiteit professioneel en herkenbaar
Wij ontwerpen een complete huisstijl voor jouw bedrijf die zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Een sterke huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent. Deze herkenbaarheid komt o.a. voort uit kleur, vorm, lettertypes en afbeeldingen. Wij zorgen voor een samenhangend geheel dat jouw doelgroep aanspreekt. Bij oplevering van al je bestanden krijg je ook een huisstijl handboek. Hierin vind je de gebruikte lettertypes, kleuren en logo variaties die samen jouw huisstijl vormen. Hiermee kan jij in toekomstige communicatie eenvoudig jouw eigen stijl (laten) doorvoeren.

Huisstijl en logo pakket

Trek de aandacht met een professionele huisstijl en uniek logo. Je ontvangt al binnen een paar werkdagen je eerste concepten.

Logo pakket

275

eenmalig

Gratis en vrijblijvend advies

Logo + huisstijl pakket

499

eenmalig

Gratis en vrijblijvend advies

Hoe wij werken

icons

1. Kennismaken

Wij bellen je op om jouw wensen te bespreken en meer te weten te komen over jou en je bedrijf. Hierna vul je onze online vragenlijst in waarmee wij jou stijl, voorkeuren en doelen bepalen.

Untitled-1

2. Ontwerpen

Wij ontwerpen 3 unieke logo's waaruit je kunt kiezen. Hierna heb je onbeperkt correctierondes op je favoriete concept. Nadat jij 100% tevreden bent met je logo-ontwerp gaan we aan de slag met jouw visitekaartje, briefpapier en enveloppe.

icons

3. Oplevering

Zodra je helemaal tevreden bent met je nieuwe huisstijl sturen wij je een factuur met een betaallink. Als deze factuur is voldaan sturen wij je een dropbox link waarmee je eenvoudig al je bestanden kan downloaden.

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
pijl-naar-rechts-wit