Logo & huisstijl laten ontwerpen voor ZZP'ers en starters

Met ons complete logo en huisstijl pakket heb jij alles wat je nodig hebt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Logo en huisstijl laten maken voor 799,-

Maak een goede eerste indruk op je klanten

Wil je een logo laten maken voor je nieuwe bedrijf of ben je toe aan een nieuw professioneel logo? Wij ontwerpen een prachtig en uniek logo dat past bij jouw bedrijf en je persoonlijke stijl. Samen met jou gaan we aan de slag om een sterk en herkenbaar logo te maken.

Laten we een logo maken dat echt past bij jou en je bedrijf. Persoonlijk, professioneel en gemaakt om onthouden te worden.

Huisstijl laten maken

Jouw bedrijfsidentiteit professioneel en herkenbaar
Wij ontwerpen een complete huisstijl voor jouw bedrijf die zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Een sterke huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent. Deze herkenbaarheid komt o.a. voort uit kleur, vorm, lettertypes en afbeeldingen. Wij zorgen voor een samenhangend geheel dat jouw doelgroep aanspreekt. Bij oplevering van al je bestanden krijg je ook een huisstijl handboek. Hierin vind je de gebruikte lettertypes, kleuren en logo variaties die samen jouw huisstijl vormen. Hiermee kan jij in toekomstige communicatie eenvoudig jouw eigen stijl (laten) doorvoeren.

Huisstijl en logo pakket

Trek de aandacht met een professionele huisstijl en uniek logo. Je ontvangt al binnen een paar werkdagen je eerste concepten.

Logo & huisstijl pakket

Jouw investering:

799,-

Hoe wij werken

icons

1. Kennismaken

Wij bellen je op om jouw wensen te bespreken en meer te weten te komen over jou en je bedrijf. Hierna vul je onze online vragenlijst in waarmee wij jou stijl, voorkeuren en doelen bepalen.

Untitled-1

2. Ontwerpen

Wij ontwerpen 3 unieke logo's waaruit je kunt kiezen. Hierna heb je onbeperkt correctierondes op je favoriete concept. Nadat jij 100% tevreden bent met je logo-ontwerp gaan we aan de slag met jouw visitekaartje en briefpapier.

icons

3. Oplevering

Zodra je helemaal tevreden bent met je nieuwe huisstijl sturen wij je een factuur met een betaallink. Als deze factuur is voldaan sturen wij je een dropbox link waarmee je eenvoudig al je bestanden kan downloaden.

Klaar om een waanzinnig goed logo en huisstijl te laten ontwerpen voor jouw bedrijf?

Plan direct een kennismaking en ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Experts

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀