Huisstijl en logo laten ontwerpen

Samen met jou ontwerpen we een professionele en unieke huisstijl die past bij jouw doelgroep en de uitstraling van je bedrijf.
huistijl-en-logo-laten-ontwerpen
icons

Logo laten maken

Maak een goede eerste indruk op je klanten
Wil je een logo laten maken voor je nieuwe bedrijf of ben je toe aan een nieuw professioneel logo? Wij ontwerpen een prachtig en uniek logo dat past bij jouw bedrijf en je persoonlijke stijl. Samen met jou gaan we aan de slag om logo te maken die herkenbaar en functioneel is. Je krijgt alle bestanden die je nodig hebt voor zowel print als drukwerk doeleinden. Daarnaast krijg je van ons een logo richtlijnen document zodat jij precies weet welk logo je waar moet gebruiken. Een logo laten maken kost slechts 275 euro.
icons

Huisstijl laten maken

Jouw bedrijfsidentiteit professioneel en herkenbaar
Wij ontwerpen een complete huisstijl voor jouw bedrijf die zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Een sterke huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent. Deze herkenbaarheid komt o.a. voort uit kleur, vorm, lettertypes en afbeeldingen. Wij zorgen voor een samenhangend geheel dat jouw doelgroep aanspreekt. Bij oplevering van al je bestanden krijg je ook een huisstijl handboek. Hierin vind je de gebruikte lettertypes, kleuren en logo variaties die samen jouw huisstijl vormen. Hiermee kan jij in toekomstige communicatie eenvoudig jouw eigen stijl (laten) doorvoeren.

Huisstijl en logo pakket

Trek de aandacht met een professionele huisstijl en uniek logo. Je ontvangt al binnen een paar werkdagen je eerste concepten.

Complete huisstijl

475

eenmalig
Geen zorgen, je zit nergens aan vast.

Logo only

275

eenmalig
Geen zorgen, je zit nergens aan vast.

Standaard inbegrepen

Achteraf betalen, alleen als jij 100% tevreden bent

Wij gaan altijd voor volledige tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie aan. Dit betekent dat je achteraf betaald, alleen als jij 100% tevreden bent.

Hoe wij werken

icons

1. Kennismaken

Wij bellen je op om jouw wensen te bespreken en meer te weten te komen over jou en je bedrijf. Hierna vul je onze online vragenlijst in waarmee wij jou stijl, voorkeuren en doelen bepalen.

Untitled-1

2. Ontwerpen

Wij ontwerpen 3 unieke logo's waaruit je kunt kiezen. Hierna heb je onbeperkt correctierondes op je favoriete concept. Nadat jij 100% tevreden bent met je logo-ontwerp gaan we aan de slag met jouw visitekaartje, briefpapier en enveloppe.

icons

3. Oplevering

Zodra je helemaal tevreden bent met je nieuwe huisstijl sturen wij je een factuur met een betaallink. Als deze factuur is voldaan sturen wij je een dropbox link waarmee je eenvoudig al je bestanden kan downloaden.

Bekijk ook onze andere pakketten

Website pakket

Een complete website laten maken tegen een voordelige en vaste prijs van 675 euro.

WordPress service en onderhoud

Jouw website altijd up-to-date, veilig en goed onderhouden vanaf 15 euro per maand.

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
pijl-naar-rechts-wit