Jaarplanner 2021 downloaden en printen op A1, A2, en A3 formaat

jaarplanner-2021-downloaden-en-printen-op-a1-a2-a3

Jaarplanner 2021 downloaden? Deze jaarplanner / jaarkalender 2021 is een must have voor ondernemers die goed willen plannen en geen afspraken willen vergeten. Met deze jaarplanner 2021 heb je één overzicht van het hele jaar. Zo mis je geen afspraken en zie je wat de rest van het jaar je nog gaat brengen. Daarnaast kan je terug kijken op het jaar naar bijvoorbeeld doelen die je hebt behaald. Deze stijlvolle jaarplanner 2021 heeft een minimalistisch ontwerp zodat je niet wordt afgeleid door het ontwerp. Zo kan je hier je eigen draai aan geven door bijvoorbeeld het toevoegen van kleuren en stickers of sticky notes. Dit is een digitaal bestand in pdf formaat die je eenvoudig kan printen bij een printshop. 

Jaarplanner-2021-downloaden-en-printen-op-A1-A2-en-A3-formaat-4
Jaarplanner-2021-downloaden-en-printen-op-A1-A2-en-A3-formaat-5
Jaarplanner 2021 downloaden en printen op A1, A2, en A3 formaat-2
Download hier een lage resolutie PREVIEW van de Jaarplanner 2021.

Download de jaarplanner pack voor €2,99

klik op onderstaande knop om 6 versies van de jaarplanner 2021 te downloaden.

Wat je krijgt voor €2,99:
• Hoge resolutie print klaar PDF bestand (6 bestanden in totaal)
• Jaarplanner op A1, A2 en A3 formaat
• Versies met en zonder feestdagen

Na betaling kan je de bestanden direct downloaden en laten drukken bij een lokale drukkerij of via een online print service. Stuur een mail naar hallo@coolpixel.nl als je vragen hebt over je bestelling.

Betaal veilig met Ideal via Mollie. Direct downloaden.

Download hier een lage resolutie PREVIEW van de Jaarplanner 2021.

Jaarplanner 2021 poster

De jaarplanner 2021 heeft per datum een vakje met genoeg ruimte om al je noties en afspraken in te schrijven. Daarnaast heb je bovenaan de kalender nog extra ruimte. Hier kan je bijvoorbeeld een legenda maken met kleuren of icoontjes die je weer kan gebruiken in bij je notities. We hebben 2 versies gemaakt, ééntje met alle feestdagen en ééntje zonder.

  • A1/A2/A3 poster formaat op hoge resolutie
  • Ruimte voor je notities bij elke dag
  • 12 maanden in één oogopslag
  • De jaarplanner loopt van 1 januari tot 31 december 2021
  • Kies uit 2 versies: met Nederlandse feestdagen en zonder feestdagen
  • Minimalistisch ontwerp in zwart/wit
  • Pdf formaat
  • Alle weekenden hebben een licht grijze achtergrond

Betaal veilig met Ideal via Mollie. Direct downloaden.

Jaarplanner downloaden en printen

Deze stijlvolle jaarplanner 2021 kan je makkelijk downloaden en printen. Je kan het drukklare bestand naar een drukker sturen bij je in de buurt of online. Zorg dat je het op mat papier laat printen zodat je er gemakkelijk op kan schrijven. Het mooiste resultaat krijg je als je een papierdikte van minimaal 150 gram gebruikt.

Hoe gebruik je de jaarplanner 2021

Door het grote formaat van de jaarplanner is deze ideaal voor aan de muur in je kantoor. Zo vergeet je geen afspraken en het ziet er ook nog eens mooi uit. Je kan hem ophangen met punaises of in een lijst. Voor de rest bepaal jij zelf hoe je kalander eruit komt te zien. Door het minimalistische ontwerp is er genoeg vrijheid voor je eigen stijl en smaak. Je kan bovenaan de jaarplanner een legenda maken met vakanties en vrije dagen en deze een bepaalde kleur geven.

Betaal veilig met Ideal via Mollie. Direct downloaden.

Jaarplanner 2021 voor bedrijven

Voor bedrijven is deze gratis jaarplanner 2021 de ideale oplossing om het overzicht te bewaren van alle evenementen, verjaardagen, afspraken, vakanties en meer. En dat zonder dat je in je kalender hoeft te kijken. Deze jaarplanner is geschikt voor alle bedrijven, zzp-ers en kleine ondernemers die goed willen plannen. Geef al je medewerkers een jaarplanner of gebruik gezamenlijk één jaarplanner die je bijvoorbeeld in de kantine hangt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jaarplanner op maat laten maken voor jouw bedrijf

Wil je een jaarplanner / jaarkalender op maat laten maken voor jouw bedrijf? Bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo en eigen huisstijl? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag de perfecte jaarplanner te maken voor jouw bedrijf. Leuk om weg te geven als bedrijfsgeschenk en voor promotiedoeleinden. En natuurlijk leuk voor jezelf om een kalender in je eigen huisstijl te hebben.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋🏻Waarmee kunnen we je helpen?