jaarplanner-2023-printen

Jaarplanner 2024 printen op A0, A1, A2, en A3 [PDF download]

Jaarplanner 2023 & 2024 printen

Jaarplanner 2023 / 2024 printen? Deze jaarplanner 2023 / 2024 is een must have voor ondernemers die goed willen plannen en geen afspraken willen vergeten. Met deze jaarkalender 2023 / 2024 heb je één overzicht van het hele jaar. Zo mis je geen afspraken en zie je wat de rest van het jaar je nog gaat brengen. Daarnaast kan je terug kijken op het jaar naar bijvoorbeeld doelen die je hebt behaald. 

Deze stijlvolle jaarplanner 2023 / 2024 heeft een minimalistisch ontwerp zodat je niet wordt afgeleid door het ontwerp. Zo kan je hier je eigen draai aan geven door bijvoorbeeld het toevoegen van kleuren en stickers of sticky notes. Dit is een digitaal bestand in pdf formaat die je eenvoudig kan printen bij een printshop. 

jaarkalender-2023-printen

Jaarkalender 2023 & 2024 printen

De jaarkalender 2023 / 2024 heeft per datum een vakje met genoeg ruimte om al je noties en afspraken in te schrijven. Daarnaast heb je bovenaan de kalender nog extra ruimte. Hier kan je bijvoorbeeld een legenda maken met kleuren of icoontjes die je weer kan gebruiken in bij je notities. We hebben 2 versies gemaakt, ééntje met alle Nederlandse feestdagen en ééntje zonder.

jaarplanner-2022-download
Vergeet geen afspraken meer

Download de jaarplanner pack voor slechts ‚ā¨7,99

Dit is wat je krijgt:
Na betaling kan je de bestanden direct downloaden en laten drukken bij een lokale drukkerij of via een online print service. Stuur een mail naar hallo@coolpixel.nl als je vragen hebt.

Jaarplanner 2023 & 2024 printen

Deze stijlvolle jaarplanner 2023 / 2024 kan je makkelijk downloaden en printen. Je kan het drukklare bestand naar een drukker sturen bij je in de buurt of online. Zorg dat je het op mat papier laat printen zodat je er gemakkelijk op kan schrijven. Het mooiste resultaat krijg je als je een papierdikte van minimaal 150 gram gebruikt.

Hoe gebruik je de jaarplanner 2023 / 2024

Door het grote formaat van de jaarplanner is deze ideaal voor aan de muur in je kantoor. Zo vergeet je geen afspraken en het ziet er ook nog eens mooi uit. Je kan hem ophangen met punaises of in een lijst. Voor de rest bepaal jij zelf hoe je kalender eruit komt te zien. Door het minimalistische ontwerp is er genoeg vrijheid voor je eigen stijl en smaak. Je kan bovenaan de jaarplanner een legenda maken met vakanties en vrije dagen en deze een bepaalde kleur geven.

Jaarplanner voor bedrijven

Voor bedrijven is deze gratis jaarplanner 2023 / 2024 de ideale oplossing om het overzicht te bewaren van alle evenementen, verjaardagen, afspraken, vakanties en meer. En dat zonder dat je in je kalender hoeft te kijken. Deze jaarplanner is geschikt voor alle bedrijven, zzp-ers en kleine ondernemers die goed willen plannen. Geef al je medewerkers een jaarplanner of gebruik gezamenlijk één jaarplanner die je bijvoorbeeld in de kantine hangt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jaarkalender 2023 & 2024 op maat laten maken voor jouw bedrijf

Wil je een jaarkalender 2023 / 2024 op maat laten maken voor jouw bedrijf? Bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo en eigen huisstijl? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag de perfecte jaarplanner te maken voor jouw bedrijf. Leuk om weg te geven als bedrijfsgeschenk en voor promotiedoeleinden. En natuurlijk leuk voor jezelf om een kalender in je eigen huisstijl te hebben.

Ontvang direct jouw jaarplanner download in je mailbox‚Äč

Na betaling krijg je direct een email met een link om de jaarplanner bestanden te downloaden. 

jaarplanner-2023-printen
Na betaling kan je de bestanden direct downloaden en laten drukken bij een lokale drukkerij of via een online print service. Stuur een mail naar hallo@coolpixel.nl als je vragen hebt.
Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken ūüöÄ