Klant reviews ✨

Al meer dan 200+ tevreden klanten

Lees wat onze klanten zeggen over Coolpixel.

Nienke van Egmond tandarts en hypnotherapeut

“Prettige samenwerking, goede strategieën en mooie vormgeving”

Ik wilde mijn hypnotherapiepraktijk starten met een professionele site, maar had zelf geen expertise op het gebied van websites bouwen.

Door het laagdrempelige overleg en goede strategieën achter de templates, kon ik mijn eigen ideeën gebruiken en bleef het toch een duidelijk verhaal. Het leuke aan het hele proces was, dat het ook heeft bijgedragen aan mijn eigen beeldvorming. Ik moest over dingen nadenken, waar ik tevoren nog niet aan gedacht had, waardoor de identiteit van mijn praktijk voor mijn ogen steeds meer tot leven kwam!

Ik raad Coolpixel aan vanwege de prettige samenwerking, de goede strategieën en de mooie vormgeving (waarbij er goed naar je wensen geluisterd wordt, zodat het toch echt jouw site wordt).

Heel trots op het resultaat en de investering zeker waard.

—Nienke Edam - Hypnotherapeut
Tom Bloo

“Kijken goed of er een match is van beide kanten en nemen echt de tijd voor je.”

Prettig contact. Geen poespas, snelle reactie en snelle aanpassingen. 

Kijken aan de voorkant al goed of het een match is of niet, wat erg prettig is. Luisteren naar de wens en behoeften en maken op basis daarvan een eerste opzet. Daar kun je op schieten en dan wordt je feedback op een snelle manier verwerkt. De lijntjes daarin zijn kort.

—Tom Bloo - Vitaliteit & leefstijl coach
NT1_8822_2

“Coolpixel werkt snel en denkt goed met je mee”

Coolpixel komt met creatieve ideeën en staat ook open voor andere suggesties. Door de goede flow kon ik ook mijn vormgevingsklus bij Coolpixel kwijt en had ik daarmee alles onder 1 dak. Dat was voor mij als kant heel fijn samenwerken. 

We hebben op een hele organische manier gewerkt. Dat vond ik heel prettig. Op hoofdlijnen spraken we de tijdslijnen af en daarmee was er ook wat speling om dingen echt waar te maken. 

Ik ben heel trots op het resultaat!

—Wieske Schilderman - LIFE & BUSINESS COACH
Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀