Klant reviews

Al meer dan 150 tevreden klanten

Lees wat onze klanten zeggen over Coolpixel.

5/5

“Vriendelijk en toegankelijk personeel die goed luistert naar je wensen. Ze komen hun afspraken na. Op de e mails wordt snel gereageerd. Snel, hoge kwaliteit en goede service.”

Anoniem

5/5

“Professioneel, goede prijs/kwaliteit verhouding, komt afspraken na en geeft van te voren aan wat de meerkosten zijn. Adequaat, plezierig en professioneel.”

Anoniem

5/5

“Jasper heeft een professioneel ontwerp neergezet voor mijn site. Al mijn ideeën heeft hij geïmplementeerd. Zodra er iets gewijzigd moet worden, wat mij zelf niet lukt, voert hij dat vaak dezelfde dag nog uit. Ook voor het logo ontwerp werden mijn ideeën gehoord en toegepast.
Coolpixel heeft echt feeling voor wat een doelgroep aanspreekt en zet daarmee een mooie huisstijl neer, die ze vervolgens op alle aspecten goed weten te implementeren.”

Gieneke, Rijschool GA Lessen

5/5

“De (website) vraag was snel geformuleerd en de voorstellen waren direct passend bij onze vraag. Geen overbodige invetarisatietijd. Snelle levering. Snel en doeltreffend. Afspraken werden nagekomen en een prettige communicatie tijdens het process.”

Sijtze Faber, Veldsink B.V.

5/5

“Fijne deskundige partij om mee te werken, sterk in webdesign! Goede prijs-kwaliteit verhouding. No-nonsens en hands-on.”

Ellen Oortwijn, Ellen geregeld

5/5
“Snel, helder en mooi resultaat”

Christian Bout, Celma B.V.

5/5
“Coolpixel maakt een overzichtelijke website en volgens de wensen van de klant. Past de website snel aan. Zeer goede werkwijze en altijd in overleg”

Harry Slagter, Wiconal B.V.

5/5
“Goed contact met Jasper, de websiteontwikkelaar. Snelle hulp bij vragen. De website goed ontworpen met het oog op de organisatie. We zijn er zeer tevreden over. Altijd bereid (zelfs in het weekend) om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.”

Gert Smith, Feest van de Geest

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een echte website.

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan om jouw wensen te bespreken. Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Experts

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀