Over Coolpixel

Ben je een kleine ondernemer? Pas gestart of al even onderweg? Of ben je een ZZP’er en heb je de sprong in het diepe gewaagd? 

Wat je verhaal ook is, Coolpixel is er voor jou. Terwijl jij je focust op jóuw core business doen wij dat namelijk op die van ons: het vertalen van jouw verhaal in een pakkende uitstraling naar je klanten.

Wij helpen jou met:

Wie zijn wij?

Wij zijn Jasper & Laura. Twee enthousiaste creatievelingen met ieder een eigen expertise in het reclame- en communicatievak. Samen zijn wij Coolpixel en hebben we een helder doel: jouw bedrijf helpen om vérder te komen. Daarvoor werken we graag nauw en langdurig samen met jou, zodat we elkaar echt leren kennen. 

Jasper de Lang

Jasper maakte zijn eerste website in 2010 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in WordPress websites en zoekmachine optimalisatie. Met een gezonde dosis perfectionisme gaat hij altijd voor het beste resultaat. Hij start de dag met een koude douche en heeft een passie voor voeding en fitness.

Laura Louise

Laura start de ochtend het liefst met een havercappuccino en haar tekentablet. Ze houdt van eenvoud in haar werk en weet altijd precies de juiste kleuren, vormen en lettertypes met elkaar te combineren. Samen met haar kat “Iefje” maakt ze de mooiste logo’s en huisstijlen voor onze klanten.

Onze toolkit

Wij werken met onderstaande tools voor het bouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw website.

Klaar voor die volgende stap met jouw business?

Laten we kennismaken om te bespreken hoe wij jou gaan helpen die volgende stap te maken.

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Experts

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀