Over Coolpixel

Coolpixel helpt kleine ondernemers en zzp-ers te starten met hun business door het maken van kwaliteit websites en huisstijlen tegen een betaalbare prijs. Daarnaast helpen we kleine bedrijven die al een website of huisstijl hebben en op zoek zijn naar een nieuwe look of meer online resultaat. Ook verzorgen wij website hosting, onderhoud en support.

Hoe het is begonnen...

In 2019 zijn Jasper de Lang en Laura Louise samen Coolpixel gestart omdat er nog te veel kleine ondernemers en starters (vaak door gebrek aan kennis) een slechte website laten maken voor te veel geld en deze slecht of niet laten onderhouden. Dat is waarom we samen aan de slag zijn gegaan om een duidelijk en betaalbaar totaalpakket te ontwikkelen speciaal voor kleine ondernemers en starters.
 
Jasper had al 10 jaar ervaring in webdesign en Laura maakte illustraties en logos voor verschillende (internationale) klanten via haar eigen blog. We zijn begonnen met het aanbieden van standaard templates (om het betaalbaar te houden) maar kwamen er al snel achter dat een compleet op maat design meer ons ding was.

Een jaar later

In een jaar tijd hebben we een totaalpakket ontwikkeld waarbij we in staat zijn onze klanten volledig te ontzorgen met alles rondom hun website, huisstijl en logo. Hierin zijn kwaliteit, betaalbare prijzen, 100% op maat en alles-in-1 de basis ingrediënten.

In 2020 is Sander bij het team gekomen om het eerste gesprek te doen met klanten. Hij stelt de juiste vragen en vertaald dit naar een helder en overtuigend verhaal. Dit zorgt voor een design dat nog beter past bij de klant en de doelgroep.

Het Coolpixel team

Jasper de Lang

Jasper maakte zijn eerste website in 2010 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in WordPress websites en zoekmachine optimalisatie. Met een gezonde dosis perfectionisme gaat hij altijd voor het beste resultaat. Hij start de dag met een koude douche en heeft een passie voor voeding en fitness.

Laura Louise

Laura start de ochtend het liefst met een havercappuccino en haar tekentablet. Ze houdt van eenvoud in haar werk en weet altijd precies de juiste kleuren, vormen en lettertypes met elkaar te combineren. Samen met haar kat “Iefje” maakt ze de mooiste logo’s en huisstijlen voor onze klanten.

Sander Veldman

Sander is een echte verhalen verteller. Hij doet de eerste gesprekken met klanten om hun wensen en ideeën om te zetten in een perfect verhaal. Daarnaast helpt hij met nieuwe marketing ideeën en slimme automatiseringen. Houdt het hoofd koel door te mediteren en is in zijn vrije tijd te vinden op de survivalbaan.

Onze toolkit

Wij werken met onderstaande tools voor het bouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw website.

Klaar om te groeien met je business?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.