Over Coolpixel

Wat wij doen

Ben je een kleine ondernemer? Pas gestart of al even onderweg? Of ben je een ZZP’er en heb je de sprong in het diepe gewaagd? 

Wat je verhaal ook is, Coolpixel is er voor jou. Terwijl jij je focust op jóuw core business doen wij dat namelijk op die van ons: het vertalen van jouw verhaal in een pakkende uitstraling naar je klanten.

We helpen je met:

Wie wij zijn

Wij zijn Jasper, Laura en Sander. 3 enthousiaste creatievelingen met ieder een eigen expertise in het reclame- en communicatievak. Samen zijn wij Coolpixel en hebben we een helder doel: jouw bedrijf helpen om vérder te komen. Daarvoor werken we graag nauw en langdurig samen met jou, zodat we elkaar echt leren kennen. De koffie staat altijd klaar. En de prijs? Die is net zo vriendelijk als wij.

Tot snel!

Het Coolpixel team

Jasper de Lang

Jasper maakte zijn eerste website in 2010 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in WordPress websites en zoekmachine optimalisatie. Met een gezonde dosis perfectionisme gaat hij altijd voor het beste resultaat. Hij start de dag met een koude douche en heeft een passie voor voeding en fitness.

Laura Louise

Laura start de ochtend het liefst met een havercappuccino en haar tekentablet. Ze houdt van eenvoud in haar werk en weet altijd precies de juiste kleuren, vormen en lettertypes met elkaar te combineren. Samen met haar kat “Iefje” maakt ze de mooiste logo’s en huisstijlen voor onze klanten.

Sander Veldman

Sander is een echte verhalen verteller. Hij doet de eerste gesprekken met klanten om hun wensen en ideeën om te zetten in een perfect verhaal. Daarnaast helpt hij met nieuwe marketing ideeën en slimme automatiseringen. Houdt het hoofd koel door te mediteren en is in zijn vrije tijd te vinden op de survivalbaan.

Onze toolkit

Wij werken met onderstaande tools voor het bouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw website.

Samenwerkingen

Coolpixel werkt o.a. samen met Younited. Younited is een platform, speciaal ontworpen voor zelfstandig ondernemers. Het biedt een simpel en overzichtelijk dashboard waarmee je al je werkzaamheden op een gecontroleerde manier uitvoert. Je hebt toegang tot ruim 10.000 potentiële opdrachtgevers binnen het netwerk van RGF Staffing the Netherlands en hebt de beschikking over tools die je helpen bij jouw ondernemerschap!

Klaar om te groeien met je business?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.