Over ons

Wij helpen kleine ondernemers met het neerzetten van een sterke (online) bedrijfsidentiteit

Het is onze missie om een super gave website en huisstijl te ontwerpen die jouw klanten inspireert, motiveert en aanzet tot actie. Met een frisse en creatieve aanpak werken we samen aan een eindproduct waar we beiden trots op zijn!
huisstijl-ontwerpen-coolpixel

Stel je voor...

Je website is zo goed vormgegeven dat je jouw (potentiële) klanten inspireert, motiveert en het vertrouwen geeft om met jou zaken te gaan doen. Omdat jouw website duidelijke actie knoppen heeft op de juiste plek, neemt de klant snel contact met je op. Je geeft je klanten graag je visitekaartje, want deze ziet er geweldig uit. De complimenten vliegen je om de oren. Klanten onthouden je en raden je aan bij vrienden en collega’s. Klinkt goed? Wij helpen jou dit te bereiken door creativiteit, originele ideeën, plezier en een goede samenwerking.

Wat wij doen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites, huisstijlen en logo’s. De basis voor jouw visuele identiteit. Daarnaast helpen wij je met al je promotie materiaal zoals flyers, banners, bedankkaartjes of social media covers.

logo-ontwerpen-coolpixel

Waarom wij doen 
wat we doen

Wij zijn Coolpixel gestart omdat wij met onze denkwijze en manier van werken betere websites en huisstijlen kunnen ontwerpen tegen een scherpe prijs. Wij geloven dat wij samen beter zijn in wat we doen. De vrijheid om zelf te bepalen hoe wij dingen aanpakken en onze eigen visie te volgen, maakt ons gedreven vormgevers. Wij werken graag met je samen om iets moois te maken, te leren, kennis te delen en te groeien als ondernemers.

Onze kernwaarden

Wij hanteren een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden in alles wat we doen. 

Creativiteit

Creativiteit ontstaat door te ontdekken, experimenteren, fouten te maken en plezier te hebben in wat je doet. Wij houden van wat we doen, daarom beginnen wij elk project met nieuwe energie en enthousiasme.

Passie

Onze passie en toewijding voor goede vormgeving zorgt voor creativiteit en originele ideeën met een eindresultaat die jouw bedrijf verder helpt en laat groeien.

Samenwerking

We werken altijd samen aan elk project zodat jij de expertise van 2 vormgevers tot je beschikking hebt. Je krijgt van ons de volledige aandacht die je nodig hebt voor je project. 

Eenvoud

Onze werkwijze en producten zijn eenvoudig en te begrijpen door iedereen. Wij geloven in de kracht van eenvoud in alles wat we doen. 

Kwaliteit

Door onze manier van werken leveren we altijd de best mogelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Groei

Door goede samenwerkingen en relaties helpen wij elkaar verder te groeien in wat we het leukste vinden om te doen. Jouw succes is ons succes.

Ons verhaal

Wij zijn twee personen met een passie voor creativiteit en goede vormgeving. We kennen elkaar via de middelbare school waar we beide grafisch vormgeven hebben gestudeerd.

We zijn allebei begonnen als zzp-er, Jasper als freelance webdesigner en Laura als grafisch vormgever. Daarnaast deelt Laura sinds 2010 haar creativiteit via haar blog Fablouise.nl. Een aantal jaar geleden zijn we als vormgever in loondienst gaan werken bij hetzelfde bedrijf. Al snel ontdekten we onze gezamenlijk liefde voor vormgeving en creativiteit.

Door onze individuele expertises te bundelen en te delen met elkaar zijn wij in staat nog betere ontwerpen te maken dan ooit tevoren.Met een hele reeks aan succesvolle projecten die we beiden hebben mogen doen en de ervaring die we hebben opgedaan in verschillende bedrijven was het tijd om onze samenwerking voort te zetten via Coolpixel.

laura-louise-coolpixel

Jasper

Jasper is gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites waarbij vorm en functie samenkomen tot één geheel. Hij heeft een grote passie voor design, planning en het psychologische aspect van vormgeving. Daarnaast zorgt hij voor het zakelijke gedeelte van Coolpixel. In zijn vrije tijd is hij bewust bezig met voeding en ook regelmatig in de sportschool te vinden. 

laura

Laura

Met haar creativiteit en passie voor mode, interieur styling en DIY’s, maakt Laura huisstijlen en logo’s die perfect aansluiten bij de stijl van de klant en het bedrijf. Besteed graag haar tijd aan het creëren van nieuwe content voor haar blog met een lekkere kop thee en wat lekkers. Ze is altijd op zoek naar leuke decoratie en verslaafd aan kookboeken.

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.