Over Coolpixel

Coolpixel helpt kleine ondernemers en zzp-ers te starten met hun business door het maken van kwaliteit websites en huisstijlen tegen een betaalbare prijs. Daarnaast helpen we ook ondernemers die al een website of huisstijl hebben om deze te verbeteren en te optimaliseren. Ook bieden wij onze klanten een doorlopende service om ze te helpen met technische vragen, website onderhoud en het beheren van de domeinnaam, email en hosting. Coolpixel bestaat uit een team van 3 jonge creatievelingen met hun eigen expertise op gebied van vormgeving, zoekmachine optimalisatie en communicatie. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen, houden van aanpakken en werken snel en effectief. We zien elke opdracht weer als een mooie uitdaging en een nieuwe kans om onze klanten verder te helpen met hun bedrijf en van elkaar te leren. 

Het Coolpixel team

Jasper de Lang

Jasper maakte zijn eerste website in 2010 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in WordPress websites en zoekmachine optimalisatie. Met een gezonde dosis perfectionisme gaat hij altijd voor het beste resultaat. Hij start de dag met een koude douche en heeft een passie voor voeding en fitness.

Laura Louise

Laura start de ochtend het liefst met een havercappuccino en haar tekentablet. Ze houdt van eenvoud in haar werk en weet altijd precies de juiste kleuren, vormen en lettertypes met elkaar te combineren. Samen met haar kat “Iefje” maakt ze de mooiste logo’s en huisstijlen voor onze klanten.

Sander Veldman

Sander is een echte verhalen verteller. Hij doet de eerste gesprekken met klanten om hun wensen en ideeën om te zetten in een perfect verhaal. Daarnaast helpt hij met nieuwe marketing ideeën en slimme automatiseringen. Houdt het hoofd koel door te mediteren en is in zijn vrije tijd te vinden op de survivalbaan.

Onze toolkit

Wij werken met onderstaande tools voor het bouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw website.

Samenwerkingen

Coolpixel werkt o.a. samen met Younited. Younited is een platform, speciaal ontworpen voor zelfstandig ondernemers. Het biedt een simpel en overzichtelijk dashboard waarmee je al je werkzaamheden op een gecontroleerde manier uitvoert. Je hebt toegang tot ruim 10.000 potentiële opdrachtgevers binnen het netwerk van RGF Staffing the Netherlands en hebt de beschikking over tools die je helpen bij jouw ondernemerschap!

Klaar om te groeien met je business?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.