PREMIUM WEBSITE VOOR COACHES & EXPERTS

Verander je nieuwsgierige bezoeker in een hete lead, enthousiaste klant of nieuwe kans voor jouw business

Je hebt een website nodig die past bij jouw expertise en ambities, maar het probleem is… die heb je (nog) niet 🤷

En als jij bent zoals veel van onze klanten dan ben je een expert in wat jIJ doet.
Maar een goede website bouwen is er niet één van.

Misschien heb je ooit zelf een DIY-website in elkaar geflanst (die eigenlijk maar half af is) of een goedkope website laten maken, maar past deze totaal niet meer bij wat jij nu wilt uitstralen.

Misschien is hij niet meer up-to-date of ziet het design er niet helemaal uit zoals jij wil en ondanks het constant veranderen van je content krijg je het nooit echt helemaal goed.

OF …

Je hebt besloten om eindelijk je 9-5 gedag te zeggen en bent nu op zoek naar een krachtige online tool om jouw droomklanten binnen te hengelen 🎣 en je wil dit direct goed doen.

Laten we praten.

Jouw website is meer dan een plek waar jij je diensten aanbied

Het is de plek waar potentiële klanten voor het eerst kennismaken met jou. De plek waar ze zich begrepen en gehoord voelen. De plek die zorgt voor vertrouwen en voor nieuwe afspraken in je agenda.

Het is de plek die jouw consistent nieuwe klanten oplevert die perfect passen bij jouw aanbod zodat jij nog meer mensen kunt helpen (en meer euro’s en vrijheid kunt toevoegen aan jouw leven).

Tenminste… als je het goed doet.

En dat is precies waar ik jou mee help.

Maak kennis met mijn
3 stappen framework

Na jaren van vallen en opstaan heb ik geleerd welke ingrediënten nodig zijn om een authentieke en sterke website te creëren die zorgt voor verbinding én meer sales.

Met behulp van dit framework help ik jou met het bouwen van een premium website die jouw bezoekers in beweging krijgt.

Copy – zodat het goed voelt 💖 

De juiste woorden die jouw bezoeker wakker schudt, een pakkend verhaal die je meesleept als een Quentin Tarantino film en een helder aanbod waar je niet omheen kunt 

Design – zodat het er goed uit ziet 🤩

Een verbluffende eerste indruk die jouw bezoeker niet meer vergeet, zo mooi dat je je ogen er niet vanaf kunt houden en een perfecte harmonie van tekst, beeld en vormgeving 

Strategie – zodat het goed werkt 🚀

Een strategisch plan voor het aantrekken van jouw ideale klant, om ze te vangen in jouw visnet en ze te geven wat ze nodig hebben, jouw oplossing voor hun probleem 

Neem jouw bezoekers mee op reis van nieuwsgierigheid naar enthousiaste klant

Een premium website levert jou het volgende op...

foto-Aline-website

"Het is de eerste keer dat ik een website heb waar ik echt heel blij mee ben!"

“Snelle manier van werken, heldere communicatie, en ze luisteren heel goed naar mijn wensen. Geen ingewikkelde templates of programma’s die je moet bijhouden of gebruiken om content aan te leveren of voortgang te kunnen zien.

Het is de eerste keer dat ik een website heb waar ik echt heel blij mee ben, waar ik trots op ben en die klopt voor mij zoals ik ben.

Ik ben heel erg tevreden en dat gebeurt niet vaak als ik iets “moet” uitbesteden ;-).”

—Aline van de Haar - Coaching & Training

PREMIUM
WEBSITE

voor coaches & personal brands

In 4 weken jouw website op maat met een heldere structuur, sterke branding en overtuigend verhaal die ervoor zorgt dat jouw bezoekers direct weten of ze op de juiste plek zijn, hoe jij ze kan helpen en wat ze moeten doen om met je aan de slag te gaan.
Wat je krijgt met het premium 4 weken website TRAJECT:
Strategiegesprek

We starten met een vragenlijst en strategiegesprek voor meer helderheid over: je doelgroep, jouw verhaal, wat je wil uitstralen en de structuur van je aanbod. Je krijgt toegang tot je persoonlijke project hub met deadlines, instructies & templates om te starten.

Ontwerp op maat

8-pagina WordPress website geoptimaliseerd voor het verkopen van jouw diensten aan je ideale klant. (home, over mij, werk met mij + 3 diensten pagina’s, blog/podcast, contact) + AVG-proof privacy- en cookieverklaring.

Conversie & automatisering

Alle functies die je nodig hebt om jouw hele conversie proces zo soepel mogelijk te laten verlopen (boeking systeem via Calendly, contactformulier + bedankpagina, pop-ups, e-mail lijst inschrijving (nieuwsbrief).

Website training & support

Ik geloof dat je zelf je website moet kunnen updaten wanneer jij dat wil. Daarom krijg je een videohandleiding voor het aanpassen van je website en een 15 minuten LIVE Zoom call met uitleg over je website.

Tech stuff & onderhoud

Wij regelen al het technische gedoe voor jou met professionele webhosting, wekelijks website onderhoud, WordPress beveiliging, hulp & herstel bij problemen en je krijgt een gratis zakelijk domeinnaam en e-mailadres.

SEO & website optimalisatie

Een sterke fundering voor Google om beter gevonden te worden inclusief laadtijden onder de 2 seconden, mobiel responsive design + koppeling met Google Analytics en Facebook pixel .

Plus

Gratis toegang tot de Website Copy Template Toolkit

voor het zelf schrijven van je teksten

Waarde: €750,-

Schrijf je eigen teksten met onze stap-voor-stap templates voor jouw home, over mij en diensten pagina. Deze templates zij ontwikkeld op basis van bewezen website structuren en principes specifiek voor coaches en personal brands.

Incl. copywriting formules, voorbeelden, werkboeken, actiestappen, lay-out van de pagina’s & meer.

VIP klant support & communicatie

Toegang tot exclusieve tools & templates

Je krijgt toegang to onze premium tools en templates zoals een template voor het vragen van testimonials aan je klanten (inclusief e-mail follow-up serie) en toegang tot premium stockfoto’s als toevoeging op je eigen foto’s. 

+ toekomstige updates en nieuwe templates  

Ben je klaar voor een website die bij jou past, die jou positioneert als expert en die automatisch jouw leukste klanten aantrekt?

PREMIUM
WEBSITE

voor coaches & personal brands

Investering vanaf:
€2100,-

Betaalplan: 2x €1100 / 3x €780

Boek nu jouw gratis kennismaking en kom erachter hoe dit er voor jou kan uitzien.

Upgrade je website met extra's

Verkoop jouw product, cursus, e-learning, programma of verzamel meer leads via een gratis weggever. 

wordt gezien

PREMIUM BRANDING

Uniek logo en huisstijl passend bij jou en je bedrijf. Ontworpen door onze premium logo designer, Nadja.

Of voeg extra’s toe zoals social media templates in Canva en een Facebook + LinkedIn cover. 

Toevoegen vanaf: 950,-

verkoop je product

SALES FUNNELS

Sales funnels voor het verkopen van digitale producten, trajecten, programma’s en cursussen. Inclusief sales pagina ontwerp, sales pagina template voor het zelf schrijven van je teksten en koppeling met een betaalsysteem.

Toevoegen vanaf: 1000,-

krijg meer leads

FREEBIE FUNNEL

Gratis weggever ontwerp, mock-ups, opt-in pagina, bedankpagina, e-mail follow-up serie + templates voor het schrijven van je teksten, koppeling met e-mailsysteem & meer.  

Toevoegen vanaf: 1000,-

Nienke van Egmond tandarts en hypnotherapeut

“Prettige samenwerking, goede strategieën en mooie vormgeving”

Ik wilde mijn hypnotherapiepraktijk starten met een professionele site, maar had zelf geen expertise op het gebied van websites bouwen.

Door het laagdrempelige overleg en goede strategieën achter de templates, kon ik mijn eigen ideeën gebruiken en bleef het toch een duidelijk verhaal. Het leuke aan het hele proces was, dat het ook heeft bijgedragen aan mijn eigen beeldvorming. Ik moest over dingen nadenken, waar ik tevoren nog niet aan gedacht had, waardoor de identiteit van mijn praktijk voor mijn ogen steeds meer tot leven kwam!

Ik raad Coolpixel aan vanwege de prettige samenwerking, de goede strategieën en de mooie vormgeving (waarbij er goed naar je wensen geluisterd wordt, zodat het toch echt jouw site wordt).

Heel trots op het resultaat en de investering zeker waard.

—Nienke Edam - Hypnotherapeut
Tom Bloo

“Kijken goed of er een match is van beide kanten en nemen echt de tijd voor je.”

Prettig contact. Geen poespas, snelle reactie en snelle aanpassingen. 

Kijken aan de voorkant al goed of het een match is of niet, wat erg prettig is. Luisteren naar de wens en behoeften en maken op basis daarvan een eerste opzet. Daar kun je op schieten en dan wordt je feedback op een snelle manier verwerkt. De lijntjes daarin zijn kort.

—Tom Bloo - Vitaliteit & leefstijl coach
NT1_8822_2

“Coolpixel werkt snel en denkt goed met je mee”

Coolpixel komt met creatieve ideeën en staat ook open voor andere suggesties. Door de goede flow kon ik ook mijn vormgevingsklus bij Coolpixel kwijt en had ik daarmee alles onder 1 dak. Dat was voor mij als kant heel fijn samenwerken. 

We hebben op een hele organische manier gewerkt. Dat vond ik heel prettig. Op hoofdlijnen spraken we de tijdslijnen af en daarmee was er ook wat speling om dingen echt waar te maken. 

Ik ben heel trots op het resultaat!

—Wieske Schilderman - LIFE & BUSINESS COACH

Samenwerken?

Dit zijn jouw stappen naar een premium website

01
Kennismaken

Elke goede samenwerking start met een eerste date. Tijdens een kennismaking via Zoom bespreken we wat jij nodig hebt en of we de juiste match zijn.

02
Bouwen
Nadat we jouw wensen en doelen in kaart hebben gebracht en jij de juiste materialen hebt aangeleverd, bouwen wij je website.
03
Lanceren
Jouw nieuwe online sales raket wordt gelanceerd en gaat voor je aan de slag. Wij blijven in de buurt en zorgen dat ie zijn werk goed blijft doen.
“Hey maar Jasper, hoe weet ik of dit iets is voor mij?”

Goede vraag, want mijn aanbod is niet voor iedereen.

Klinkt dit als jou?

Voldoe je niet aan de minimale vereisten? Maar ben je wel heel enthousiast geworden om met ons samen te werken? 

Klik dan hier 🤫

Coolpixel

garantie

Om heel eerlijk te zijn wil ik dat jij tot over je oren verliefd wordt op je nieuwe website en dat jij dit van de daken schreeuwt (naja…social media is ook goed).

En ik zal er alles aan doen om te zorgen dat jij echt trots kunt zijn op het resultaat en dat jouw website echt bij jou past. Daarom werk ik volgens een gestroomlijnd proces die jou stap voor stap begeleidt en help ik jou met zoveel mogelijk extra tools, templates en ondersteuning om alles zo soepel en makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Allemaal zodat jij je nooit hoeft af te vragen wanneer je iets kunt verwachten of wanneer de volgende stap is. Dat is mijn belofte aan jou.

Hey!

Ik ben Jasper!

Jouw nieuwe webdesigner & marketing strateeg.

Eigenaar van Coolpixel, een webdesign en marketingbedrijf dat premium webdesign en branding diensten levert aan personal brands, coaches, en experts zoals jij! 

Coolpixel helpt jou met het visueel maken van je verhaal door sterke branding, websites, sales funnels & strategieën die zorgen voor verbinding, overtuiging en meer sales.

Met meer dan 150 klanten, 14 jaar ervaring en mijn eigen producten heb ik inmiddels een bedrijf gebouwd die mij de vrijheid geeft om te doen wat ik het leukste vind. Coaches & personal brands helpen met het bouwen van hun online imperium.

Het is mijn passie om van jouw website een tool te maken die jouw bedrijf helpt groeien, zodat jij nog meer kan doen waar jij van droomt! 💖

Heb je nog vragen?

Wij hebben antwoorden...

Absoluut! Nadat jouw website opgeleverd is en live staat te shinen hebben we een Zoom call waarin we samen jouw hele website doorlopen zodat jij precies weet hoe je zelf eenvoudig iets kunt aanpassen. Daarnaast krijg je toegang tot onze complete videohandleiding waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij een tekst of afbeelding kunt aanpassen of een blog kunt plaatsen.

Goede vraag! Ten eerste krijg je bij mij gratis toegang tot mijn website copy template toolkit voor het schrijven van al je teksten. Dit is een compleet en uitgebreide toolkit met templates, copy formules en voorbeelden voor het schrijven van al jouw website teksten. Daarnaast krijg je mijn volledige aandacht en werken we 1-op-1 samen. Geen tussenpersonen die je zelden te pakken krijgt of lange levertijden. Bij mij ben je niet slechts een factuurnummer, maar krijg je een toegewezen eigen webdesign nerd die zich vastbijt in jouw project en niet loslaat totdat jij tevreden bent. Klinkt goed?
Wij bouwen jouw website met WordPress + Elementor Pro. Dat laatste is één van de populairste website bouwers net als WordPress het meest gebruikte platform is voor het bouwen van websites. Als je liever een ander platform wilt gebruiken dan kunnen wij je niet helpen. Hier ligt ons top level expertise.

Ja! Allereerst krijg je toegang tot mijn website copy template toolkit voor het zelf schrijven van je teksten. Hier vind je templates, werkboeken en voorbeelden die jou begeleiden en helpen om je eigen teksten te schrijven. En daarnaast werk ik samen met een pro tekstschrijver die bij jou op locatie komt om jouw verhaal te ontrafelen en daarna op een gestroomlijnde manier al jouw website teksten te schrijven. Dit pakket kan toegevoegd worden voor vanaf €1500,-.

Liever gisteren dan vandaag zeker? Wij werken met niet meer dan 4 klanten tegelijk en ons websitetraject duurt gemiddeld 4 weken. Houd er rekening mee dat we vaak 4 weken van tevoren volgeboekt zitten. Neem contact op om onze beschikbaarheid te checken en wacht niet met het plannen van je kennismakingsgesprek.

De meeste van mijn klanten hebben al een idee van wie hun doelgroep is, wat hun aanbod is en hebben professionele foto’s (of zijn van plan om een fotoshoot te doen). We zullen deze informatie allemaal bespreken tijdens ons strategiegesprek en afspreken wanneer je wat aanlevert. Daarnaast heb ik teksten nodig die je kunt schrijven op basis van onze website copy templates of mijn copywriting partner, Luna van Veen (WrittenbyLuna), schrijft ze voor jou.

Wow! wat doe jij helemaal hier? 👀

Het is heel simpel... je hebt twee opties:

Je kan wachten met het aanpakken van je website totdat “het juiste moment” daar is…en ondertussen bakken met geld laten liggen

Je kan blijven proberen om zelf je website te verbeteren, terwijl je frustratie toeneemt, omdat het net niet lukt (en je uiteindelijk je laptop uit het raam gooit).

Je kan kiezen om je oude wel-leuke-website te houden zoals die is, terwijl nieuwe klanten (die beter passen bij jouw aanbod en expertise) jou voorbij lopen. 

OF...

Onderneem ACTIE en streep eindelijk je website van je to-do-lijstje. (Dat zou fijn zijn toch?)

Voel je trots en zelfverzekerd met een sterke online uitstraling die precies past bij wie jij bent en hoe jij wilt overkomen.

Spreek jouw ideale klant aan met jouw eigen tone of voice en een helder aanbod waar ze geen nee tegen kunnen zeggen

Meer afspraken in je agenda en sales gesprekken die makkelijker gaan dan ooit omdat jouw website 24/7 voor je aan het verkopen is. 

Groei jouw business met een website als online sales tool zodat jij nog meer impact maakt en meer vrijheid creëert voor jezelf.

PREMIUM
WEBSITE

voor coaches & personal brands

Alles nog één keer op een rijtje:
Investering vanaf:
€2100,-
Betaalplan: 2x €1100 / 3x €780

Ready?

Boek direct jouw gratis kennismaking!

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀