Sportbalanz Zwartsluis website en huisstijl lancering

website en huisstijl lancering trainingsstudio sportbalanz

Sportbalanz Zwartsluis is een trainingsstudio voor iedereen die onder professionele begeleiding wil werken aan zijn fitness doelen. Erik Huizing, de eigenaar van Sportbalanz heeft ons benaderd om hem te helpen met een complete website en huisstijl. Sportbalanz richt zich voornamelijk op kleine groepen en personal training. Naast de website en huisstijl hebben wij ook een flyer en banner ontwerp mogen maken. Lees ook dit artikel voor meer informatie over Sportbalanz.

Wil je ook zo’n mooie website laten maken in Zwartsluis? Neem dan contact met ons op.

Sportbalanz Zwartsluis huisstijl ontwerp

Erik wou graag een huisstijl laten ontwerpen met een felle kleur groen in combinatie met grijstinten. Wij hebben verschillende kleuren groen geprobeerd en uiteindelijk 2 voorstellen gedaan. Omdat er veel persoonlijk contact is met de klant hebben we een open en toegankelijk lettertype gekozen. Het lettertype op de website is Roboto. een populair en veel gebruikt lettertype.

sportbalanz zwartsluis logo ontwerp fitness studio

Definitieve logo en styleguide

styleguide sportbalanz

Huisstijl ontwerp

huisstijl en logo ontwerp

Banner & flyer ontwerp

flyer ontwerp
banner ontwerp

Website ontwerp

De website is responsive wat betekent dat deze zich automatisch aanpast aan het scherm van de gebruiker. Erik kan makkelijk zelf zijn website beheren met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS.

De website van Trainingsstudio Sportbalanz Zwartsluis heeft duidelijk actieknoppen voor het maken van een afspraak. Ook kun je eenvoudig een proefles aanvragen. Het plannen van proeflessen en het aanmelden voor lessen in het lesrooster gaat via Fitmanager. Deze hebben een plugin die wij gekoppeld hebben met de website van Sportbalanz.

Bekijk de website van Sportbalanz Zwartsluis live op www.sportbalanz.nl

website ontwerp

Website laten maken in Zwartsluis

Wij bouwen websites voor ondernemers in de omgeving Meppel, Zwolle en Hoogeveen. Wil je een website laten maken in Zwartsluis? Wij helpen je met het maken van een mooie en functionele website. Bekijk ons complete website pakket van slechts 675,- of neem direct contact met ons op.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin