Webdesign in Emmen voor ZZP-ers en starters

Waarschijnlijk heb je gezocht op webdesign Emmen en ben je op zoek naar een op maat gemaakte website in de buurt van Emmen. Werk samen met ons aan een website die jouw verhaal vertelt en je bezoekers omzet in klanten. 

webdesign emmen

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Emmen die echt bij jou past

Je wilt een website die er goed uitziet en je helpt om bezoekers in klanten om te zetten. Maar waar moet je beginnen?

Het laten maken van een nieuwe website kan aanvoelen als een hele opgave. Je moet de juiste webdesigner vinden, uitzoeken wat voor soort site je wilt, alle teksten schrijven, en dan hopen dat je bezoekers omzet in klanten.

Gelukkig is er een oplossing. Coolpixel regelt alles voor je. Wij helpen je een unieke en prachtige website te maken die jouw verhaal vertelt en je bezoekers omzet in klanten. Daarnaast bieden we gratis training en ondersteuning, zodat je het maximale uit je website en marketing kunt halen. 

webdesign emmen
Laat de juiste indruk achter bij je klanten

Website laten maken in Emmen

Ben je een kleine ondernemer of ZZP’er in Emmen? Wil jij graag bezig zijn met jóuw ding en het maken van een website liever uit handen geven? Dan ben je bij Coolpixel aan het juiste adres.

Wij maken betaalbare sites in alle soorten en maten, maar snel en krachtig zijn ze altijd. Het design? Dat stemmen we helemaal af op jouw unieke bedrijf en doelstellingen.

Dus zit je in Emmen en wil je op korte termijn een website laten bouwen? Coolpixel is op een steenworp afstand gevestigd in Meppel en helpt je graag en snel op weg.

Jouw eigen webdesign bureau

Coolpixel helpt jou vérder met een webdesign in Emmen

“Ik wil graag veel bezoekers op mijn pagina’s”, horen we vaak. Maar wat nou als je die bezoekers ook écht overtuigt? Als je ze raakt? En enthousiast maakt om bij jou klant te worden?

Dat is waar Coolpixel voor gaat.

Jij hebt een uniek verhaal en met dat in het achterhoofd maken wij een professionele website. Eentje die helemaal aansluit bij jouw stijl, doelen en doelgroep.

Wil je de website in de toekomst nog uitbreiden? Geen probleem. We werken namelijk met WordPress: een heel vriendelijk en laagdrempelig CMS-pakket waarmee je in een handomdraai pagina’s toevoegt aan je site.

website maken emmen

Tevreden klanten

5/5

“Coolpixel is deskundig, vriendelijk, meedenkend en geeft ook raad. Met goed overleg, snelle reacties en gebruikmakend van hun eigen netwerk komt er iets fantastisch tot stand.”

Rob Moltmaker

Lifestyle coach

5/5

“Coolpixel heeft een nieuwe website gebouwd die er niet alleen mooier uitziet, maar ook beter werkt. Jasper denkt mee en komt met ideeën en inzichten waar je zelf niet aan dacht.”

Farielle Saaltink

Diëtistenpraktijk Noord-Friesland

5/5

“Jullie hebben voor mij een prachtig logo én zeer mooie website gemaakt, eigenlijk inclusief de gehele huisstijl. Één totaal pakket, super!”

Pieter Wessels

Smart Repair Amsterdam

webdesign emmen_01
Gemakkelijk zelf je website aanpassen

Het totaalpakket voor je website

Websites ontwerpen? Dat doen we bij Coolpixel al jaren. Door die ervaring weten we precies wat wel en niet werkt qua functionaliteit, aantrekkelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. En die kennis nemen we mee voor de website van jouw bedrijf in Emmen.

Door een slimme vormgeving en duidelijke call to actions navigeren je bezoekers moeiteloos door de site die we voor je maken. Zo blijven ze langer op je site en stimuleer je het vertrouwen in je bedrijf. Bovendien bouwen we tal van functies in om je bedrijf online verder te laten groeien. Denk aan:

  • Social media knoppen
  • Instagram feeds
  • Videoachtergronden
  • Contactformulieren
Speciaal voor starters en ZZP-ers

Webdesign Emmen: WordPress website op maat

WordPress is het meest gebruikte CMS-pakket voor het maken van websites. Bij Coolpixel werken we altijd met WordPress en dat is niet voor niks. Het heeft namelijk nogal wat voordelen:
  • Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk
  • Je site is na ontwerp makkelijk zelf te beheren
  • Je kunt eenvoudig teksten wijzigen
  • Je kunt makkelijk artikelen en afbeeldinen toevoegen
  • WordPress is gratis en dat scheelt je veel geld

Dus ben je op zoek naar een goede, makkelijk te beheren website voor je bedrijf in Emmen? Bij Coolpixel zijn we gespecialiseerd in WordPress webdesign met alle bijbehorende voordelen.

website laten maken emmen_01

Kosten webdesign Emmen

Tegenwoordig is het belangrijk om een eigen website te hebben. Als je er een hebt laten maken, wil je natuurlijk ook dat mensen hem kunnen vinden op Google, dat hij goed werkt op een telefoon en dat je hem gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden. 

Website pakket

€1499

Website & huisstijl

€1997

website onderhoud emmen
Geen website zorgen

Abonnement websiteonderhoud in Emmen

Wil je naast het design ook het (technisch) onderhoud van je site goed geregeld hebben? Ook dat kan bij Coolpixel.

Bij ons kun je namelijk een maandelijks abonnement op websiteonderhoud afsluiten. Daarmee regelen we onder andere het beheer van je domeinnaam, de e-mail en de webhosting.

Maar we doen méér. Heb je namelijk nieuwe teksten of afbeeldingen om op je site te plaatsen en krijg je het niet voor elkaar? Werkt er iets niet? Of wil je iets veranderen en kom je er niet uit?

Als je voor dit abonnement kiest staan we als design- en supportteam altijd klaar voor al je vragen. Je hoeft ons maar te bellen, mailen of whatsappen en we helpen je meteen op weg. Binnen én buiten Emmen.

Wil je een website laten maken in Emmen? Start met een gratis adviesgesprek.

Wij komen graag met je in contact voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever even bellen over een nieuwe website? Je kan ons bellen op 06 835 019 83.

Offerte / adviesgesprek aanvragen

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀