Webdesign Meppel

Zoek je een bedrijf gespecialiseerd in webdesign Meppel die jou kan helpen met het behalen van je online doelen? Wil jij een succesvolle website waarmee jij je doelgroep bereikt en omzet in klanten? Wij helpen je dit te bereiken met een krachtige WordPress website die gebruiksvriendelijk, snel en aantrekkelijk is.

webdesign-meppel

Webdesign Meppel

Waarschijnlijk heb je gezocht op “webdesign Meppel” en kwam je op deze pagina terecht. Dat komt omdat deze pagina speciaal geschreven is voor deze zoekwoorden zodat hij goed gevonden wordt in de zoekmachine van Google. Dit noemen ze zoekmachine optimalisatie (SEO). Hiermee helpen wij onze klanten om beter gevonden te worden bij hun in de buurt. Deze kennis delen wij met jou zodat ook jij hier van kan profiteren.

WordPress webdesign

Onze specialiteit is het bouwen van WordPress websites voor ondernemers die graag een website willen die ook in de toekomst gemakkelijk is uit te breiden. Als WordPress specialist helpen wij jou niet alleen met het bouwen van je website maar doen wij ook het hosten, onderhouden, optimaliseren en verbeteren van je WordPress website. Zo heb jij 1 aanspreekpunt voor al je WordPress vragen en wensen. Dat is waar Coolpixel webdesign in Meppel voor staat.

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is het meest populaire, marketing vriendelijk en gemakkelijk zelf te beheren content management systeem dat er is. Daarom hebben wij WordPress gekozen voor onze websites, zodat jij straks een website hebt waar jij de baas over bent. Meer dan 30% van alle website op het internet maakt gebruikt van WordPress. Het grote voordeel is dat je WordPress makkelijk kan uitbreiden met nieuwe pagina’s, functies en plugins zodat jij op elk moment je website kan uitbreiden als dat nodig is.

Verbeter je vindbaarheid

Een mooi webdesign, daar houden wij ook van. Maar dat is niet genoeg om echt succes te halen met je website. Als jou website niet gevonden wordt in de zoekmachines loop je veel bezoekers mis. En dus potentiële klanten. Jij krijgt een website die standaard geoptimaliseerd is voor betere vindbaarheid in de zoekmachines. Wij installeren de plugin “YOAST SEO” voor je zodat jij zelf elke pagina op je website kan optimaliseren voor de zoekwoorden waar jij op gevonden wil worden. Zonder enige technische kennis. Wil je liever dat wij je pagina’s voor jou inrichten op bepaalde zoekwoorden? Geen probleem. Wij helpen je graag.

Zie ook deze handleiding voor het instellen van de YOAST SEO plugin.

verbeter-vindbaarheid

Grafisch ontwerp en webdesign Meppel

Heb je een fantastisch huisstijl ontwerp nodig? Of alleen logo? Laura, onze cretaieve grafisch vormgeefster helpt je graag. Naast een mooi webdesign hoort natuurlijk een goed vormgegeven huisstijl die perfect past bij jouw onderneming. Laura maakt altijd een mooi ontwerp met de juiste look en feel. Ze maakt eerst samen met jou een moodboard om je stijl te bapalen. Daarna ontwerpt ze verschillende logo voorstellen waar jij uit kan kiezen. Pas als jij 100% tevreden bent met je logo gaat ze de rest van je huisstijl uitwerken.

Wil je even met de mogelijkheden bespreken? Je kan Laura altijd een mailtje sturen. Ze helpt je graag verder. laura@coolpixel.nl 

Webdesign Meppel en omgeving

Wij zijn een webdesign bedrijf in Meppel. Wij werken graag samen met bedrijven in de provincie Drenthe, Friesland, Overijssel en Flevoland. Lijkt het je eens leuk om kennis te maken en te kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij komen graag eens langs!

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀