Wil jij een website en huisstijl laten maken die jouw droomklant aantrekt?

Laat mij je helpen om de juiste klanten aan te trekken met een website en huisstijl waar jij trots op kan zijn en die past bij de professional die jij bent.

Herken je iets van het volgende?

Herkenbaar? Lees dan verder!

Hou fijn zou het zijn als...

Klinkt goed? Dan ben je precies op de juiste plek…

Wij helpen jou verder met ons:

Alles-in-1 website en huisstijl pakket

Ons traject bestaat uit 3 onderdelen die essentieel zijn voor een website die jouw bedrijf laat groeien…

1. Jouw verhaal

Samen werken we aan jouw verhaal met onze vragenlijst en templates voor het schrijven van je teksten.

2. Jouw huisstijl

We bepalen welke indruk jij wil maken op je ideale klant en bouwen een stijlgids met jouw logo, kleuren en lettertypes.

3. Jouw website

Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken voor je website en brengen je verhaal en huisstijl tot leven.

Dit is wat ons alles-in-1 website pakket jou oplevert

Bezoekers, leads en klanten 🚀

Jouw website wordt gemaakt met onze bewezen website structuur (speciaal voor coaches) die geoptimaliseerd is voor het krijgen van nieuwe aanvragen via je website.

Meer tijd en minder gedoe

Wij helpen je om koppelingen te maken met Calendly zodat jouw klanten direct een afspraak kunnen maken in jouw agenda. Dit bespaart je een hoop heen en weer gemail.

Een trots gevoel ✨

Jouw website wordt meer dan alleen een website. Het wordt een website die precies past bij wie jij bent en wat jij wilt uitstralen. Zodat jij met trots je website je website aan iedereen laat zien.

Overtuigende teksten

Wij weten hoe lastig het is om te bedenken welke teksten je nodig hebt op je website. Met onze teksten templates helpen wij jou met het schrijven van de juiste teksten voor je homepagina, over mij en diensten pagina's.

Zelf je website aanpassen

Wij leren je binnen no-time zelf je website aanpassen zonder enige technische kennis of ervaring met WordPress. In een handomdraai stel jij een nieuwe foto in of verander jij een tekst op je website.

Professioneel ontwerp 🤩

Geen standaard website templates maar een uniek en passend ontwerp die volledig is afgestemd op jouw doelgroep en jouw bedrijf. Zo maak jij de meeste impact met je website.

Onbeperkt support 💬

Bij ons is het niet "Hé hier heb je je website en succes ermee"... Zolang jij een website hebt van Coolpixel zijn wij er om je te helpen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Wij zijn altijd dichtbij.

Optimale ervaring

Geen overbodige design elementen die jouw bezoeker afleiden en overprikkelen of plug-ins die je website langzaam maken. Alles voor een optimale website.

Geen zorgen over je website

Wij regelen jouw e-mail, hosting en domeinnaam zodat jij meer tijd over houdt voor belangrijkere dingen. Daarnaast zorgen wij dat jouw website altijd up-to-date is en goed werkt. Geen omkijken dus!

Wie is Coolpixel?

Hey! Mijn naam is Jasper de Lang en ik heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk ondernemers te helpen die andere mensen verder helpen in hun privé of zakelijke leven. 

Jep, ik help mensen die mensen helpen! 

Eind 2014 heb ik zelf ervaren hoe het is om mentaal en fysiek in de put te zitten. Met vallen en opstaan ben ik er als een mooier persoon uit gekomen en weet ik hoe belangrijk het is om hierbij hulp te krijgen van andere mensen. Mensen zoals jou! 

Sindsdien is persoonlijke ontwikkeling en een gezonde leefstijl één van mijn grootste passies. Ik geloof dat deze twee elementen de basis zijn voor een goed leven.  

En ik dacht… hoe kan ik mijn bijdrage aan deze wereld nog groter maken? 

Door ondernemers te helpen die dezelfde missie delen. 

Andere mensen verder helpen en samen een positieve impact maken op de wereld ❤️

En ik doe dit niet alleen… samen met Laura en Sander zij wij Coolpixel en helpen wij jou om je verhaal te vertalen naar een effectieve website die ervoor zorgt dat jij nog meer mensen gaat helpen. 

Een kleine greep uit ons portfolio

“Het is de 1e x dat ik een website heb waar ik echt heel blij mee ben, waar ik trots op ben en die klopt voor mij zoals ik ben.”

Aline van de Haar

“Prettig contact. Geen poespas, snelle reactie en snelle aanpassingen. Kijken aan de voorkant al goed of het een match is of niet, wat erg prettig is.”

Tom Bloo

“Jasper overtreft de verwachting qua design. Je hebt zelf ideeën of schetsjes en hij maakt er iets van wat direct je het gevoel geeft dat het klopt. Hij neemt de tijd voor je en probeert echt te doorgronden waar je voor staat om zo je verhaal het beste over te brengen met een site.”

Sander Veldman

“Coolpixel werkt snel en denkt goed met je mee. Komt met creatieve ideeën en staat ook open voor andere suggesties. Ik ben heel trots op het resultaat!”

Wieske Schilderman

Jouw investering

Kies uit twee eenvoudige totaalpakketten met alles wat jij nodig hebt voor een website die klanten oplevert

Alles-in-1 website

+ huisstijl & logo

Het meest complete pakket inclusief logo en huisstijl. Perfect voor starters.

1799

eenmalig

Alles-in-1 website

Heb je al een logo en een huisstijl? Dan is ons alles-in-1 website pakket voor jou.

1299

eenmalig

*Nadat je website live staat blijven we jou ondersteunen en zorgen we dat jouw website altijd up-to-date is. We doen updates, maken back-ups en helpen jou met al je website vragen. Zo heb jij geen zorgen en omkijken naar je website. Ons service abonnement kost 25 euro per maand en wordt per jaar vooraf voldaan. 

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

© 2022 Coolpixel. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀