Website laten maken Assen

Is jouw bedrijf gevestigd in Assen en heb jij behoefte aan een goede website? Dan kun jij nu jouw website laten maken in Assen door Coolpixel: een webdesign bedrijf met een specialisatie in het maken van snelle en krachtige websites. Coolpixel is te vinden in Meppel en daarmee bij uitstek de juiste keuze voor het bouwen van een website in Assen en omgeving. 

Laat de juiste indruk achter bij je klanten

Coolpixel bouwt aan jouw onderneming in Assen

Jouw website moet niet alleen lezers aantrekken maar hen ook nog overtuigen. Coolpixel helpt je daarbij. Samen met jou bouwen we een website die is afgestemd op jouw persoonlijke doelen, je eigen stijl en je doelgroep. Zo creëren we een professionele website op maat die precies aansluit bij wat jij wil uitstralen. Ook is je website nog eenvoudig uit te breiden in de toekomst. Coolpixel maakt namelijk gebruik van de populaire WordPress CMS zodat jij je site nog gemakkelijk kunt aanpassen. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig.

Jouw eigen webdesign bureau

WordPress website laten maken Assen

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en het is dan ook niet voor niets het meest gebruikte CMS voor het maken van websites. Wij hebben ons gespecialiseerd in WordPress webdesign zodat jij zelf de mogelijkheid hebt om je eigen website te beheren. Zo kun je voor je onderneming in Assen gemakkelijk zelf teksten wijzigen, artikelen schrijven en afbeeldingen toevoegen.

wordpress-website-laten-maken-assen
Professioneel webdesign voor jouw onderneming

Het complete website pakket in Assen

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in webdesign weet Coolpixel in Meppel wat het beste werkt. Met die kennis bouwen wij een website voor jouw onderneming in Assen die functioneel, mooi, en gebruiksvriendelijk is. Jouw klanten kunnen zonder moeite navigeren op je website door de aanwezigheid van slimme vormgeving en duidelijke actieknoppen. Dat stimuleert het vertrouwen in je bedrijf. Ook krijg je beschikking over veel verschillende functies zodat jouw onderneming online verder kan groeien. Tot de mogelijkheden behoren onder andere: social media knoppen, instagram feeds, videoachtergronden en contact formulieren.

Jouw eigen webdesign bureau

Alles geregeld

Een complete website zonder zorgen? Wij regelen alle technische zaken rondom jouw website, zoals het onderhoud en de hosting. Met teksten en afbeeldingen die jij ons stuurt, bouwen wij de perfecte volledige website voor jouw onderneming. Eventueel zoeken wij zelf afbeeldingen erbij wanneer dat nodig is. Met ons maandelijkse website onderhoudsabonnement staan wij als design en support team klaar voor al je vragen. Werkt er iets niet of kom je er niet uit? Dan zijn wij gemakkelijk te bereiken door ons te bellen, mailen of whatsappen.

Website laten maken voor jouw onderneming in Assen en omgeving? Start met een gratis adviesgesprek.

Wij komen graag met je in contact voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀