Website laten maken in Drenthe voor ZZP-ers en starters

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Drenthe? Heb jij een bedrijf in Drenthe en wil je een perfecte website laten maken? Coolpixel is een webdesign bedrijf in Meppel dat gespecialiseerd is in het maken van krachtige en snelle websites met een gemakkelijk beheersysteem (CMS). 

⭐ 14+ jaar ervaring
💻 300+ websites gemaakt
🚀 150+ ondernemers geholpen
Laat de juiste indruk achter bij je klanten

Website laten maken Drenthe al vanaf 1499,-

Webdesign bedrijf Coolpixel in Drenthe helpt jouw onderneming met het maken van een geweldige website. Wij bouwen jouw website volledig op maat en stemmen deze af op jouw branche, doelen en huisstijl.

Je website is standaard uitgerust met handige plugins zoals YOAST SEO zodat je website beter wordt gevonden. Daarnaast is je website ook in de toekomst gemakkelijk uit te breiden. Je website wordt gebouwd op het populaire WordPress CMS omdat jij zonder enige technische kennis deze zelf kan aanpassen. Wel zo makkelijk.

Wat anderen zeggen

Nienke van Egmond tandarts en hypnotherapeut

“Prettige samenwerking, goede strategieën en mooie vormgeving”

Tom Bloo

“Kijken goed of er een match is van beide kanten en nemen echt de tijd voor je.”

NT1_8822_2

“Coolpixel werkt snel en denkt goed met je mee”

Jouw eigen webdesign bureau

Compleet website pakket met veel mogelijkheden

In ons alles-in-één website pakket zit alles wat jij nodig hebt voor jouw perfecte website. Naast een prachtig en stijlvol ontwerp beschikt je website over verschillende modules en elementen. Hierdoor kunnen wij je website volledig aanpassen naar jouw wensen. 

website-laten-maken-drenthe
Professioneel webdesign voor jouw onderneming

Een professionele website laten maken in Drenthe door een ervaren webdesign bedrijf

Coolpixel in Meppel heeft ruime ervaring in webdesign ervaring en wij weten wat wel en wat niet werkt. Daarom kunnen wij een website voor jouw maken die niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Door slimme vormgeving en duidelijk actieknoppen te gebruiken zorgen we dat jouw klanten je website als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Hierdoor zorg je dat jouw bezoekers vertrouwen krijgen in je bedrijf. 

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Wij maken o.a. websites voor ondernemers in Meppel, Zwartsluis, Zwolle, Hoogeveen en Steenwijk. 

jasper-profiel-foto-7-2

Wil je een website laten maken in Drenthe? Start met een gratis adviesgesprek.

Ik kom graag bij je langs in Drenthe of omgeving voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Boek een online kennismaking via onderstaande knop, bel met 0683501983 of stuur een mail naar hallo@coolpixel.nl.

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀