Website laten maken Drenthe

Website laten maken Drenthe? Heb jij een bedrijf in Drenthe en wil je een perfecte website laten maken? Coolpixel is een webdesign bedrijf in Meppel dat gespecialiseerd is in het maken van krachtige en snelle websites met een gemakkelijk beheersysteem (CMS).

Website laten maken Drenthe

Webdesign bedrijf Coolpixel in Drenthe helpt jouw onderneming met het maken van een geweldige website. Omdat wij werken met een flexibele lay-out kunnen wij je nieuwe website volledig afstemmen op jouw branche, doelen en huisstijl. Je website is standaard uitgerust met vele plugins en mogelijkheden. Daarnaast is je website ook in de toekomst gemakkelijk uit te breiden. Je website wordt gebouwd op het populaire WordPress CMS omdat jij zonder enige technische kennis deze zelf kan aanpassen. 
website-laten-maken-drenthe-met-cms

Website laten maken met CMS

Je website wordt gemaakt in WordPress omdat dit platform voor onze klanten in Drenthe het makkelijkst is om te gebruiken. Hiermee doe je gemakkelijk zelf aanpassingen aan je website. Wijzig een tekst, plaats een afbeelding en maak nieuwsberichten. Maar ook Met ons premium service en onderhoud pakket krijg je onbeperkt aanpassingen en wijzigingen. Daardoor kan jij je volledig focussen op je eigen passie. Technisch onderhoud en support is standaard inbegrepen zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken.

Compleet website pakket met veel mogelijkheden

In ons alles-in-één website pakket zit alles wat jij nodig hebt voor de perfecte website. Naast een prachtig en stijlvol ontwerp beschikt je website over verschillende modules en elementen. Hierdoor kunnen wij je website volledig aanpassen naar jouw wensen.

Een professionele website laten maken in Drenthe door een ervaren webdesign bedrijf

Coolpixel in Meppel heeft 7 jaar webdesign ervaring en wij weten wat wel en wat niet werkt. Daarom kunnen wij een website voor jouw maken die niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Door slimme vormgeving en duidelijk actieknoppen te gebruiken zorgen we dat jouw klanten je website als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Hierdoor zorg dat je bezoekers vertrouwen krijgen in je bedrijf. 

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Wij maken o.a. websites voor ondernemers in Meppel, Zwartsluis, Zwolle, Hoogeveen en Steenwijk.

Ondernemers uit Drenthe die ook kiezen voor Coolpixel

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Vul het formulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.