Website laten maken Hoogeveen voor ZZP-ers en starters

Wil jij een unieke en complete website laten maken in Hoogeveen of omgeving? Ga dan samen met ons aan de slag om een website te maken die jouw verhaal verteld en je bezoekers omzet in klanten.
website-laten-maken-hoogeveen
webdesign-roosberg-sports
Laat de juiste indruk achter bij je klanten

Een complete en unieke website laten maken in Hoogeveen

Wij bieden kleine ondernemers en starters een compleet website pakket aan voor een vaste en betaalbare prijs. Inclusief content beheersysteem (CMS) waarmee jij zelf ook je website gemakkelijk kunt aanpassen. WIj bouwen een geweldige website die helemaal aan je wensen voldoet en past bij jouw huisstijl, branche en online doelen. Sta je helemaal nog aan het begin van je onderneming en heb je ook nog geen huisstijl? Geen probleem, wij bieden onze klanten in Hoogeveen en omgeving meer dan alleen webdesign. Je kan namelijk bij ons ook kiezen voor het laten maken van een compleet huisstijl pakket waarin wij aan de slag gaan met het maken van een mooi logo met bijbehorend visitekaartje/ briefpapier en eventuele bedrijfspromotie zoal flyers, bedankkaarten etc.

Jouw eigen webdesign bureau

Webdesign Hoogeveen

Coolpixel is een webdesign bedrijf gevestigd in Meppel en actief in de gehele omgeving zoals o.a.. Hoogeveen. Wij helpen graag ondernemers in de omgeving zodat we een keer persoonlijk contact kunnen hebben voor we aan de slag gaan met het design van jouw nieuwe website. Zo krijgen wij een goed beeld wie er achter de onderneming zit en we vervolgens goed kunnen inspelen op jouw wensen. Maar natuurlijk werken wij ook met klanten door heel Nederland omdat ons website pakket ook gemakkelijk via telefoon, mail of een Skype gesprek uitgelegd kan worden. 

webbureau-hoogeveen
webdesign-hoogeveen
Gemakkelijk zelf je website aanpassen

Jouw website gebruiksvriendelijk en makkelijk zelf aan te passen

Wij bouwen al onze website met het WordPress CMS. Dit is het meest gebruiksvriendelijke en populaire CMS voor websites. De keuze dat wij hiermee werken is zodat onze klant ook gemakkelijk zelf aan de slag kunnen zonder enige kennis/ervaring in WordPress. Nadat je website is opgeleverd krijg je van ons de inlogcodes van je WordPress omgeving. Hierin kun je gemakkelijk tekst en afbeeldingen toevoegen en wijzigen. Met de WordPress editor voor berichten maak je gemakkelijk nieuwe blog of nieuwsartikelen voor op je website. 

Speciaal voor starters en ZZP-ers

Waarom je website laten maken in Hoogeveen door Coolpixel

Ons complete website pakket voor (kleine) ondernemers en starters heeft alles wat je nodig hebt om online meer succes te behalen. Binnen 2 weken bouwen wij voor jou een complete website en eventuele huisstijl.

website-laten-maken-hoogeveen

Wil je een website laten maken in Hoogeveen? Start met een gratis adviesgesprek.

Wij komen graag bij jou langs in zowel Hoogeveen als omgeving voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀