Website laten maken kapsalon

Website laten maken kapsalon? Heb jij een kapsalon en wil je een website laten maken die speciaal gemaakt is voor jouw kapsalon? Dat kan. Doordat wij ons richten op kapsalons, kappers, schoonheidssalons en ander beauty salons weten wij precies wat jouw website wel en niet nodig heeft. Zo kan jij een website laten maken voor je kapsalon die aan al je wensen voldoet.

Website laten maken kapsalon

Een goede website laten maken voor je kapsalon is de perfecte oplossing om je klanten online een afspraak te laten maken of meer informatie te geven over je kapsalon. Omdat jij als kapper een website wil hebben die net zo professioneel is als jouw kapsalon hebben wij een compleet alles-in-één pakket gemaakt met alles wat je nodig hebt. Je krijgt een website waar jouw bezoekers blij van worden omdat deze prachtig is vormgegeven en super gebruiksvriendelijk is. Daarnaast is is je nieuwe website speciaal ingericht voor kapsalons en wordt hij volledig afgestemd op je eigen huisstijl en doelen.

Diensten en prijzen overzicht voor je kapsalon

Als jij een website wil laten maken voor je kapsalon dan heb je vast al nagedacht over een diensten pagina met alle prijzen en producten. Wij ook. Daarom hebben wij een super handige module voor je gemaakt waarmee jij eenvoudig zelf diensten en prijzen kan toevoegen, verwijderen en aanpassen. Wel zo handig. Daarnaast ziet deze pagina er ook nog eens fantastisch uit en werkt hij perfect op de tablet en mobiel.  
website-laten-maken-voor-kapsalon

Eenvoudig online afspraken laten maken op je kapsalon website

Laat je klanten online een afspraak maken via duidelijk vormgegeven actie knoppen. Deze knoppen kunnen eenvoudige gekoppeld worden met bijvoorbeeld afspraak widgets en plugins. Denk aan plugins van bijvoorbeeld Salonhub, Salonzaken of MijnSalon. 

Kappers website zelf aanpassen

Door gebruik te maken van het meest gebruiksvriendelijke website beheersysteem (WordPress) kan jij eenvoudig zelf je website beheren. Hiervoor heb jij helemaal geen technische kennis nodig. Alsof je in Word wat aanpast, zo eenvoudig. Zo kan je zelf snel aanpassingen doen in je teksten, een prijs wijzigen of een nieuwe afbeelding toevoegen. 

Een speciale kappers website op maat

Omdat wij ons specialiseren in specifieke branches weten wij precies wat je website nodig heeft. Zo kan jouw bedrijf online nog verder groeien. Wij bouwen prachtige websites speciaal afgestemd op de beauty branche. Ben jij een Kapper, Barbier, Schoonheidsspecialist, Nagelstyliste, Pedicure, Visagist of Kleurenconsulent? Dan kunnen wij jouw voorzien van een perfecte website voor jouw onderneming. Maak je bezoekers en klanten blij met een doelgerichte en effectieve website en zorg voor meer online resultaat.

Een WordPress website laten maken

Wil je een professionele WordPress laten maken die jij zelf eenvoudig kan aanpassen? Wij bouwen een complete WordPress website op maat die past bij jouw bedrijf en huisstijl. Wil je even de mogelijkheden bespreken? Vul dan onderstaand formulier in.

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Vul het formulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.
Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀