Website laten maken in Meppel voor ZZP-ers en starters

Wil jij een website laten maken in Meppel? Waarschijnlijk ben jij een ondernemer uit Meppel of omgeving en ben je op zoek naar een professionele webdesigner in Meppel. Je wil een complete website laten bouwen met een krachtig CMS zodat jij zelf je website kan beheren. Coolpixel is gespecialiseerd in WordPress webdesign, onderhoud en optimalisatie.
website-laten-maken-meppel
wordpress-website-laten-maken-meppel
Laat de juiste indruk achter bij je klanten

Een complete website laten maken in Meppel vanaf 899,-

Wij bieden kleine ondernemers en starters een compleet website pakket voor een vaste en betaalbare prijs van slechts 675 euro. Dit is inclusief een content beheersysteem (CMS) waarmee jij zelf je website kan aanpassen. Wij bouwen een geweldige website die past bij jouw huisstijl, branche en online doelen. Heb je nog geen huisstijl? Geen probleem, wij bieden onze klanten in Meppel en omgeving meer dan alleen webdesign. Je kan bij ons ook een complete huisstijl laten ontwerpen, logo’s en bedrijfspromotie zoals flyers.
Jouw eigen webdesign bureau

Webdesign Meppel

Coolpixel is een webdesign bedrijf in Meppel. Wij helpen graag ondernemers in de omgeving zodat we een keer persoonlijk contact hebben voor we beginnen met de bouw van je website. Dat vinden wij leuk. Daarnaast werken wij voor klanten door heel Nederland omdat ons website pakket gemakkelijk via de telefoon of mail kan worden uitgelegd.
webbureau-meppel
webdesign-meppel
Gemakkelijk zelf je website aanpassen

Gemakkelijk zelf je website beheren met het populaire WordPress CMS

Wij bouwen al onze websites met het WordPress CMS. Dit is het meest gebruiksvriendelijke en populaire CMS voor websites. Nadat je website is opgeleverd krijg je van ons de inlogcodes van je WordPress omgeving. Hier kun jij eenvoudig zelf tekst en afbeeldingen toevoegen en wijzigen. Met de WordPress editor voor berichten maak je in een handomdraai een blog/nieuws artikel voor op je site.
Speciaal voor starters en ZZP-ers

Een website laten maken in Meppel door Coolpixel

Ons complete website pakket voor kleine ondernemers en starters heeft alles wat je nodig hebt om online meer succes te behalen. Binnen 2 weken bouwen wij voor jou een complete website. 

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Wij maken o.a. websites voor ondernemers in Meppel, Zwartsluis, Zwolle, Hoogeveen en Steenwijk.

website-laten-maken-meppel

Wil je een website laten maken in Meppel? Start met een gratis adviesgesprek.

Wij komen graag bij je langs in Meppel voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀