Website laten maken schoonheidssalon

Als schoonheidsspecialist wil je een website laten maken die jouw bezoekers en klanten een betrouwbaar en goed gevoel geeft. Met een professionele schoonheidssalon website op maat zet je meer bezoekers om in klanten.
website-laten-maken-schoonheidsspecialist

Website voor schoonheidssalon laten maken

Alles-in-één pakket

Alles wat jij als schoonheidsspecialiste nodig hebt voor het laten maken van een professionele schoonheidssalon website.

Zelf je website aanpassen

Je website wordt gemaakt in WordPress. Met dit gebruiksvriendelijke CMS kun je zelf gemakkelijk je website aanpassen.

Speciaal voor schoonheidssalons

Je website wordt op maat gemaakt en afgstemd op jouw doelen. Samen met jou bouwen wij een unieke website die perfect past bij jouw salon.

Bezoekers aantrekken met je nieuwe schoonheidssalon website

Website voor schoonheidsspecialiste
Als schoonheidsspecialiste wil jij een website laten maken die het juiste gevoel geeft aan jouw huidige en potentiële klanten. Daarnaast is het belangrijk dat je bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Daarom zorgen wij dat je contactgegevens altijd makkelijk te vinden zijn via bijvoorbeeld duidelijk actie knoppen. Meer bezoekers aantrekken met je website doe je door bijvoorbeeld mooie grote afbeeldingen te gebruiken van je eigen schoonheidssalon. Op deze manier krijgen je bezoekers direct een duidelijk beeld van jouw salon. Daarnaast moet je website makkelijk te navigeren zijn en moeten je producten en diensten op een overzichtelijke manier gepresenteerd worden.
website-voor-schoonheidssalon

Koppeling met salon software

Makkelijk online een afspraak inplannen via je website
Wij koppelen eenvoudig jouw salon software met je website. De meeste software voor salons hebben vaak handige widgets en modules die op je website geplaats worden. Wij zorgen ervoor dat deze mooi passen bij de stijl en vormgeving van je website. Op je website plaatsen we duidelijk knoppen met “afspraak maken” die weer gelinkt zijn aan deze modules en widgets. Zo maak je het je klanten zo makkelijk mogelijk om een afspraak te plannen met jouw schoonheidssalon.

Mooi en duidelijk overzicht van je diensten en producten

Laat zien wat je te bieden hebt
Een professionele schoonheidssalon website is meer dan alleen mooie foto’s en duidelijke knoppen. Naast de look en feel van je website moet je website overzichtelijk en  gebruiksvriendelijk zijn. Je pagina’s moeten op een logische manier opgebouwd zijn met duidelijke titels en tussenkopjes. Zo geef jij je bezoeker een fijne ervaring op je website. Als jij al je diensten en producten in een mooi en duidelijk overzicht presenteert blijven je bezoekers langer op je website om deze informatie te lezen. Dit zorgt uiteindelijk voor meer vertrouwen en een goede kans dat je deze bezoekers omzetten in betalende klanten. Dat is uiteindelijk wat je wil. En wij helpen jou dit te bereiken. Bekijk ons website pakket voor alle mogelijkheden.

Klaar voor een prachtige en succesvolle schoonheidssalon website?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀