Website laten maken Zwartsluis

Website laten maken Zwartsluis? Heb jij een onderneming in Zwartsluis en wil je een nieuwe website laten maken? Wij maken krachtige en snelle websites met een geweldig ontwerp. Je website wordt helemaal afgestemd op je eigen huisstijl. Daarnaast krijg je een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarmee je zelf je website kan aanpassen.

Website laten maken Zwartsluis

Een prachtige website laten maken voor je onderneming in Zwartsluis door webdesign bedrijf Coolpixel. Door onze ruime ervaring in webdesign en grafische vormgeving bieden wij een compleet alles-in-één website pakket. Hier zit alles in wat een perfecte website nodig heeft. Zoals een prachtig ontwerp dat past bij jouw branche en huisstijl. Daarnaast is je website geoptimaliseerd voor snelheid en veiligheid. Met ingebouwde SEO en het toevoegen van SEO plugins wordt je straks ook goed gevonden in de zoekmachines.

Website laten maken met CMS

Onze websites zijn allemaal voorzien van een super eenvoudig beheersysteem. Hiermee kan jij zelf aanpassingen maken aan je nieuwe website. Zoals het plaatsten van afbeeldingen en wijzigen of toevoegen van teksten. Zonder enige technische kennis. En kom je ergens niet uit? Dan kan je ons altijd bellen of mailen omdat support standaard in ons website pakket zit. Nadat je website is opgeleverd krijg je van ons inloggegevens waarmee jij waar en wanneer je maar wilt kan inloggen op je website om aanpassingen te doen. Ook op de tablet en mobiel.
website-laten-maken-zwartsluis-2

Webdesign Zwartsluis en omgeving

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een webdesign bedrijf in Zwartsluis of omgeving. Coolpixel is een webdesign bedrijf in Meppel (Drenthe) die websites ontwerpt voor bedrijven in heel Nederland. Door onze heldere werkwijze en gebruiksvriendelijke CMS hoeven wij geen afspraken te maken bij onze klanten op kantoor. Wil je wel graag een afspraak maken? Dat kan. Wij spreken graag met je af in omgeving Meppel, Zwolle en Hoogeveen.

Je krijgt alle functies en modules

Het alles-in-één website pakket heeft alles wat jij nodig hebt om meer online resultaat te halen met bedrijf. Je website wordt afgestemd op jouw wensen, doelen en huisstijl. Hierbij maken wij gebruik van verschillende functies en modules. Zoals gallerijen, social media knoppen, contactformulieren en prijzen en diensten overzichten. Je krijgt ook een bijpassende blog/nieuws pagina waarmee jij zelf gemakkelijk berichten kan plaatsen.

Website laten maken Zwartsluis met uitstekende onderhoud en support

Nadat je website is opgeleverd blijven we actief je website onderhouden. We maken back-ups van je website en e-mail en doen updates van je beheersysteem. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een website die veilig is en perfect werkt. Daarnaast krijg je uitstekende support van ons via telefoon of e-mail. Heb jij het te druk om zelf aanpassingen te doen aan je website? Daar hebben wij ook een oplossing voor. Met ons premium service en onderhoud pakket doen wij onbeperkt updates en wijzigen voor jouw. Zo kan jij je focussen op waar jij goed in bent.

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Vul het formulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.
Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀