Website laten maken voor ZZP-ers en starters in Zwolle

Wil jij een unieke en complete website laten maken in Zwolle en omgeving. Ga dan samen met ons aan de slag om dit te realiseren. Wij zetten jouw wensen en verhaal om in een passende website en huisstijl. Samen werken we aan een eindresultaat waar jij trots op kan zijn. 

website-laten-maken-zwolle
wordpress-website-laten-maken-zwolle
Laat de juiste indruk achter bij je klanten

Een professionele website laten maken in Zwolle vanaf 899,-

Voor kleine ondernemers en starters bieden wij een compleet website pakket aan tegen een vaste en betaalbare prijs. Dit pakket is inclusief content beheersysteem (CMS) waarmee je ook zelfstandig op een gemakkelijke manier je website kunt aanpassen en bijhouden. Je krijgt een geweldige website die helemaal past in de stijl van jouw bedrijf, branche en online doelen. Als je net van start bent gegaan met je onderneming dan sta je vast nog aan het begin waardoor de kans groot is dat je ook nog een complete huisstijl nodig hebt voor je onderneming in Zwolle. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Dit bieden wij aan in een compleet huisstijl pakket dat bestaat uit het maken van een professioneel logo, bijbehorend visitekaartje en een briefpapier ontwerp. En eventuele bedrijfspromotie zoals flyers, bedankkaarten etc.

Jouw eigen webdesign bureau

Webdesign Zwolle

Coolpixel is een webdesign bedrijf dat gevestigd zit in Meppel en actief is in de gehele omgeving zoals o.a. Zwolle. Wij helpen graag (kleine) ondernemers in de omgeving zodat we ook persoonlijk contact kunnen hebben voor we aan de slag gaan met het maken van een mooi design van een nieuwe website en/of huisstijl. Zo krijgen wij een goed beeld wie er achter de onderneming schuilt en kunnen vervolgens goed inspelen op jouw wensen. Mocht je niet in de omgeving van Zwolle wonen, natuurlijk is ook dat geen probleem. Wij zijn namelijk door heel Nederland actief omdat ons website pakket ook gemakkelijk via de telefoon, mail of via een Skype gesprek goed kan worden uitgelegd. 

coaching-website-voorbeeld
mkbenes
Eenvoudig zelf je website aanpassen

Jouw website gebruiksvriendelijk en makkelijk zelf aan te passen

Wij bouwen al onze website met WordPress CMS en Elementor. De reden dat wij hiermee werken is omdat het zeer gebruiksvriendelijk is voor onze klanten. Je kan hierdoor makkelijk zelf je website bijhouden en aanpassingen doen zonder enige kennis of ervaring. Wel zo prettig want zo kun je namelijk zelf ook lekker aan de slag om teksten aan te pakken en afbeeldingen toe te voegen of te wijzigen. Nadat we je website opleveren krijg je van ons de inloggegevens van je eigen WordPress omgeving. Hierin maak je ook gemakkelijk zelf een nieuwe blog of bijvoorbeeld nieuwsartikelen aan voor op je website.

Speciaal voor starters en ZZP-ers

Waarom je website laten maken in Zwolle door Coolpixel

Ons complete website pakket voor zzp’ers en starters heeft alles wat je nodig hebt om online (meer) succes te behalen. Zodra wij akkoord hebben op de offerte gaan wij aan de slag en zorgen wij ervoor dat je al binnen 2 weken de eerste ontwerp voorstellen hebt. Natuurlijk nemen we je mee door het ontwerp proces en houden we je op de hoogte met eventuele schetsen.

website-voorbeeld

Wil je een website laten maken in de omgeving van Zwolle? Start met een gratis adviesgesprek.

Wij komen graag bij je langs in Zwolle voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis Download

Homepagina Blueprint voor Coaches & Personal Brands

Ontdek precies welke onderdelen jouw homepagina nodig heeft om de juiste bezoekers aan te trekken 🚀