Alles-in-één WordPress website pakket €675

+ €15 p/m voor hosting, support & onderhoud
Één voordelig pakket met alles wat jouw onderneming nodig heeft voor een professionele WordPress website.
Betalen doe je achteraf. Binnen 2 weken al online.

Inbegrepen in je WordPress website pakket

Complete website
 • Professioneel ontwerp op maat
 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Zelf aanpassingen doen
 • Mobiel en tablet vriendelijk
 • Doelgerichte pagina's
 • Google Analytics
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Social media koppeling
 • Blog- nieuwspagina
 • Geoptimaliseerd voor snelheid
 • Uitgebreide functies & modules*
 • GRATIS uitleg WordPress CMS
Hosting, support & onderhoud
 • Snelle WordPress hosting
 • SSL-beveiliging (groene slotje)
 • Domeinnaam & email
 • Updates en beveiliging
 • Dagelijkse back-ups
 • Onbeperkt support via telefoon, email en WhatsApp
*Op basis van jouw wensen voegen wij functies toe zoals formulieren, portfolio’s, gallerijen, klant reviews, Google Maps, Instagram feed & meer. Op zoek naar iets specifieks? Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Compleet WordPress Website pakket

675
+ €15 per maand voor hosting, support & onderhoud
 • Binnen 2 weken online
 • Achteraf betalen
 • Geen verborgen kosten
Geen zorgen, je zit nergens aan vast.

Waarom jij ons website pakket geweldig gaat vinden

Alles-in-één

Je krijgt een complete website met alle teksten en afbeeldingen die jij ons stuurt (of wij zoeken afbeeldingen voor je). Zelf achteraf extra pagina's toevoegen hoeft dus niet.

Online marketing

Samen met jou bepalen we je online doelen en maken we doelgerichte pagina's die jou meer aanvragen, klanten en omzet opleveren.

Zelf aanpassingen doen

Met het WordPress beheersysteem en onze website editor doe jij gemakkelijk zelf aanpassingen op je website. En dat zonder enige technische kennis.

Bliksemsnel

Zo min mogelijk plugins en overbodige poespas samen met snelle hosting zorgen ervoor dat je website zo snel is als bliksem. Heel snel dus.

Beter vindbaar

Zoekmachine optimalisatie, een snelle website en een gebruiksvriendelijk ontwerp zodat je beter gevonden wordt in de zoekmachines. Incl. YOAST SEO plugin om je website teksten te optimaliseren.

Zorgeloos online

Alles wordt voor je geregeld. Jij hebt ons als je eigen design en support team. Kom je ergens niet uit of werkt iets niet goed dan staan wij altijd voor je klaar.

Hoe wij werken

Kennismaken

Wij bellen je op om jouw wensen te bespreken en meer te weten te komen over jou en je bedrijf. Hierna vul je onze online vragenlijst in waarmee wij jou stijl, voorkeuren en doelen bepalen.

Website bouwen

Nu is het tijd om je website te gaan bouwen. Binnen 5-7 dagen krijg je een eerste opzet van je homepagina en 1 subpagina. Via een tijdelijke link kan jij je website bekijken en uitproberen.

Online!

Tevreden met de eerste opzet? Dan sturen wij je een factuur en betaallink. Nadat je betaald hebt gaan wij je correcties en feedback verwerken, maken we je website helemaal af en zetten wij hem online!

Meer informatie? Download hier onze prijzen en werkwijze pdf. Hier vind je meer over al onze diensten, prijzen en werkwijze.

Extra mogelijkheden

Premium support & onderhoud

24
per maand
Premium service en onderhoud is een upgrade van ons standaard pakket van €15 per maand. Voor slechts 9 euro extra per maand doen wij alle aanpassingen voor jou. Stuur je wijzigingen door en wij passen het binnen 1 werkdag voor je aan.

Logo + huisstijl pakket

475
eenmalig
Heb je nog geen huisstijl of past je huidige huisstijl niet meer bij je bedrijf? Dan is dit pakket perfect voor jou. Je krijgt een professionele huisstijl die past bij jouw doelgroep en je bedrijf zodat jij een goede eerste indruk maakt op je klanten.

Voeg een huisstijl pakket toe aan je WordPress website en bespaar

Ontvang 10% korting op je website als je deze samen met een huissitjl pakket afneemt. Zo bespaar jij direct.

Veelgestelde vragen

Van begin tot eind werken we samen met jou aan je website. We verzamelen alles wat we van tevoren nodig hebben, inclusief ontwerp inspiratie die je leuk vindt. Tijdens de tussentijdse oplevering kan jij nog aanpassingen doorgeven zodat wij je site precies zo kunnen maken als jij dat wilt.

Wij werken zonder contracten. Je kan je website pakket op elk moment opzeggen. Omdat wij onze service en onderhoud pakketten per jaar factureren krijg jij de maanden die je niet meer afneemt gewoon terug.

Ons WordPress website pakket is bedoeld voor ondernemers die een professionele, veilige en snelle website willen hebben met een functioneel design. Geen onnodige poespas en design elementen die je website vertragen en ervoor zorgen dat je de aandacht van je bezoekers kwijtraakt.  Voor de zekerheid wordt er dagelijks een backup van je hele website en email gemaakt. Zo raak jij nooit belangrijke gegevens kwijt. Je website is geoptimaliseerd voor snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit zorgt voor een betere positie in de Google zoekmachine.

Ja, deze kunnen wij eenvoudig koppelen aan je nieuwe website. Het enige wat jij hoeft te doen is een verhuiscode aanvragen bij je huidige leverancier en wij regelen de rest. Uiteraard blijf jij eigenaar van je domeinnaam. Liever bij je huidige provider blijven? Dan passen wij he DNS gegevens aan zodat deze verwijst naar je nieuwe website. ​

Ja. Wij helpen je met al deze kleine dingen zodat jouw website zo snel mogelijk online staat. Ook het verhuizen van domeinnamen nemen wij volledig op ons, het enige wat jij hoeft te doen is de verhuiscode op te vragen bij je huidige leverancier.​​

Alle technische functies van je website zijn al gebouwd, daarom hoeven wij ons alleen nog maar te richten op de vormgeving van je website. Wij gebruiken geen overbodige extra plugins of modules die je niet nodig hebt. Je betaald voor wat je nodig hebt en niet meer. Daarnaast werken wij snel en efficient met aandacht voor detail.

Ons premium pakket is voor de ondernemer die vaak nieuwe content of pagina’s wil toevoegen maar geen tijd heeft om dit zelf te doen. Wij beheren je website voor jou zodat jij on-demand wijzigingen en toevoegingen kan laten aanbrengen. Een nieuwe pagina, afbeelding of functie toevoegen? Stuur eenvoudig je wijzigingen door via e-mail of WhatsApp en wij zorgen ervoor dat het binnen 24-48 uur wordt aangepast. ​

Alle websites van Coolpixel zijn gebouwd op WordPress, het populairste en krachtigste website platform. WordPress wordt gebruikt voor meer dan 25% van de sites op internet. Het is extreem flexibel en schaalbaar terwijl het open source is. Het is gemakkelijk uit te breiden met keus uit de vele plugins en modules die beschikbaar zijn.

We streven ernaar om alle kleine taken, fixes en wijzigingen binnen 24-48 uur te voltooien. Technische fouten en fixes worden als noodsituatie behandeld en opgelost op dezelfde dag.

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Wij respecteren je privacy en zullen je gegevens nooit delen.

Direct je website of huisstijl aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.