WordPress webdesign

WordPress website laten maken

Betaalbaar en compleet WordPress website pakket voor slechts €675 + service en onderhoud vanaf 15 per maand.

Alles wat jij nodig hebt voor een professionele website

icons

Alles-in-één pakket

Wij bouwen je complete website met alle teksten en afbeeldingen die jij ons stuurt (of wij zoeken afbeeldingen voor je). Zelf achteraf extra pagina's toevoegen hoeft dus niet.​

Untitled-1

Zelf aanpassingen doen

Met het gebruiksvriendelijke WordPress beheersysteem doe jij gemakkelijk zelf aanpassingen op je website. Zonder enige technische kennis en gedoe.

website

Afgestemd op jouw doelen

Samen met jou bepalen we je online doelen en maken we doelgerichte pagina's die jou meer aanvragen, klanten en omzet opleveren. ​

Untitled-1

Betere lokale vindbaarbaarheid

Geoptimaliseerd voor de zoekmachines zodat je website beter gevonden wordt. Incl. Yoast SEO plugin om zelf je website teksten te optimaliseren.

icons

Responsive design

Je website past zich automatisch aan op de tablet en mobiel zodat je geen bezoekers misloopt.

icons

Zorgeloos online

Alles wordt voor je geregeld. Jij hebt ons als je eigen design en support team. Kom je ergens niet uit of werkt iets niet goed dan staan wij altijd voor je klaar.

Asset 25

Een website laten maken waar je trots op bent

Overtuig jouw potentiele klanten van jouw product of dienst met een aantrekkelijke website.

Je website is vaak het eerste contact met een potentiële klant voordat deze zaken met je gaat doen. Dit is je enige kans om ze overtuigen van jouw bedrijf, product of dienst. Daarom is het super belangrijk om een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te hebben die bezoekers aantrekt en de juiste informatie geeft die ze zoeken. Met ons complete en betaalbare WordPress website pakket krijg jij een functionele en doelgerichte website die kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Zo krijg jij meer afspraken, aanvragen, nieuwe klanten en omzet.

wordpress-website-laten-maken

Alles-in-één website pakket

Één compleet pakket met alles wat je nodig hebt voor een goede en veilige website.

Compleet website pakket

675

eenmalig
Jouw website wordt volledig op maat gemaakt in WordPress zodat jij straks zelf eenvoudig aanpassingen doet aan je website. In ons pakket zitten 10 pagina’s inbegrepen die wij voor jou opmaken. Daarnaast optimaliseren wij je website voor jouw doelen zodat je straks een website hebt die jouw bedrijf vooruit helpt.

Standaard inbegrepen

Belangrijkste kenmerken
Functies en Mogelijkheden
De website kosten zijn eenmalig en worden voldaan na volledige tevredenheid en voordat de website live gaat.

Hoe wij werken

icons

1. Kennismaken

Wij bellen je op om jouw wensen te bespreken en meer te weten te komen over jou en je bedrijf. Hierna vul je onze online vragenlijst in waarmee wij jou stijl, voorkeuren en doelen bepalen.

Untitled-1

2. Website bouwen

Nu is het tijd om je website te gaan bouwen. Binnen 5-7 dagen krijg je een eerste opzet van je homepagina en 1 subpagina. Via een tijdelijke link kan jij je website bekijken en uitproberen.

icons

3. Betalen en online

Tevreden met de eerste opzet? Dan sturen wij je een factuur en betaallink. Nadat je betaald hebt gaan wij je correcties en feedback verwerken, maken we je website helemaal af en zetten wij hem online!

Veelgestelde vragen

Van begin tot eind werken we samen met jou aan je website. We verzamelen alles wat we van tevoren nodig hebben, inclusief ontwerp inspiratie die je leuk vindt. Tijdens de tussentijdse oplevering kan jij nog aanpassingen doorgeven zodat wij je site precies zo kunnen maken als jij dat wilt.

Wij werken zonder contracten. Je kan je website pakket op elk moment opzeggen. Omdat wij onze service en onderhoud pakketten per jaar factureren krijg jij de maanden die je niet meer afneemt gewoon terug.

Ons WordPress website pakket is bedoeld voor ondernemers die een professionele, veilige en snelle website willen hebben met een functioneel design. Geen onnodige poespas en design elementen die je website vertragen en ervoor zorgen dat je de aandacht van je bezoekers kwijtraakt.  Voor de zekerheid wordt er dagelijks een backup van je hele website en email gemaakt. Zo raak jij nooit belangrijke gegevens kwijt. Je website is geoptimaliseerd voor snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit zorgt voor een betere positie in de Google zoekmachine.

Ja, deze kunnen wij eenvoudig koppelen aan je nieuwe website. Het enige wat jij hoeft te doen is een verhuiscode aanvragen bij je huidige leverancier en wij regelen de rest. Uiteraard blijf jij eigenaar van je domeinnaam. Liever bij je huidige provider blijven? Dan passen wij he DNS gegevens aan zodat deze verwijst naar je nieuwe website. ​

Ja. Wij helpen je met al deze kleine dingen zodat jouw website zo snel mogelijk online staat. Ook het verhuizen van domeinnamen nemen wij volledig op ons, het enige wat jij hoeft te doen is de verhuiscode op te vragen bij je huidige leverancier.​​

Alle technische functies van je website zijn al gebouwd, daarom hoeven wij ons alleen nog maar te richten op de vormgeving van je website. Wij gebruiken geen overbodige extra plugins of modules die je niet nodig hebt. Je betaald voor wat je nodig hebt en niet meer. Daarnaast werken wij snel en efficient met aandacht voor detail.

Alle websites van Coolpixel zijn gebouwd op WordPress, het populairste en krachtigste website platform. WordPress wordt gebruikt voor meer dan 25% van de sites op internet. Het is extreem flexibel en schaalbaar terwijl het open source is. Het is gemakkelijk uit te breiden met keus uit de vele plugins en modules die beschikbaar zijn.

We streven ernaar om alle kleine taken, fixes en wijzigingen binnen 24-48 uur te voltooien. Technische fouten en fixes worden als noodsituatie behandeld en opgelost op dezelfde dag.

Bekijk ook onze andere pakketten

WordPress service en onderhoud

Jouw website altijd up-to-date, veilig en goed onderhouden vanaf 15 euro per maand.

Huisstijl pakket

Zorg ervoor dat klanten je onthouden met een unieke en professionele huisstijl voor 475 euro.

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
pijl-naar-rechts-wit